Discussie: Klacht: Wijzigings Overzicht
Los bericht bekijken
  #1  
Oud 26 november 2008, 22:15
vinnie-terranova's schermafbeelding
vinnie-terranova vinnie-terranova is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 26 maart 2008
Locatie: (Oude) Ziggo-gebied
Ziggo Internet: Alles-in-1 "Horizon connect & play Max''
DTV: Horizonbox
Berichten: 955
Standaard Wijzigings Overzicht

Ik heb (voor de tweede keer) een wijzigingsoverzicht van ziggo gehad voor mijn diensten. Ik betaal overigens nu 1 bedrag voor de extrapakketten over twee smartcards. Maargoed op mijn vorige wijzigingsoverzicht stond netjes dat ik volop bellen had, maar die is er nu weer af???
ik weer bellen met de klantenservice, en gevraagd wat voor een wijzigingen ze nu in het systeem hebben staan van mij. Ze noemde het alles in een pakket op, dat klopt en volopbellen, dat klopt ook.....
Ze zei dat mijn diensten daar naar omgezet zijn. Dat ik HD TV heb, was nergens in het systeem terug te vinden (staat wel op het wijzigingsoverzicht), toen ik aangaf dat ik volop bellen niet op mijn wijzigingsformulier had staan maar wel de juiste DTV pakketten, kreeg ik letterlijk als antwoord:

Ja meneer dat kan ik niet inzien, als HDTV op je wijziging staat, komt dat wel goed, en volop bellen gaat ook gewoon door........dus zijn ze die vergeten.

Dus ik zei tegen haar, dus ik betaal straks niets voor iets wat ik wel krijg?. PRECIES! was het antwoord?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mijn broek zakte wederom af van dit professionele antwoord. Ik heb tegen haar gezegt: Ik zie het wel op mijn volgende factuur, en als het er niet opstaat en wel gewoon kan blijven bellen zonder kosten naar vast, ik bel er niet meer over.

ja, maar dan moest ik maar weer even bellen, jah amehoela.........

Ik probeer nu al twee maanden een simpele wijziging door te voeren (alle losse pakketen van @home omgezet naat alles-in-1). En het lukt ziggo maar niet om het goed te verwerken. Ook het het aanmelden van mijn nieuwe smartcard heeft 5 belletjes moeten kosten, en is uiteindelijk, opgelost door een medewerker op dit forum!! Gelukkig doet alles het nu wel!! Maar administratief maakt ziggo er momenteel een potje van.
__________________
Greetz Vinnie
ZIGGO IS HET
@HOME BLIJVEN WE

Laatst gewijzigd door vinnie-terranova; 26 november 2008 om 23:40