Los bericht bekijken
  #24  
Oud 26 november 2008, 17:21
Dope-R's schermafbeelding
Dope-R Dope-R is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 26 november 2008
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Power
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ict-man Bekijk bericht
Er klopt weinig van?? Ben je bij mij thuis geweest dan om het te checken? Omdat jij wel een snelle vebinding hebt op jouw 212... adres, klopt mijn "wijze conclusie" niet? Vreemde redenering. Ik heb niet gezegd dat alle 212 adressen traag zijn, ik zou ook niet weten hoe ik dat had kunnen concluderen. Mijn aansluiting met ip-adres in de 212 range was op dat moment in ieder geval traag. Vervolgens had ik een ip-adres in de 84 range die iets sneller was, maar nog steeds te traag. Het derde ip-adres in de 84 range was vervolgens snel. Zeg ik nu dat alle adressen in de 84 range snel zijn? NEE !

Het is altijd een vreemde eigenschap die je in forums treft. Je hebt iets geconcludeerd, wilt dat delen met anderen omdat zij er misschien ook iets aan hebben en vervolgens zijn er altijd een paar mensen die om onduidelijke redenen een conclusie of tip onderuit willen halen.
De reacties over het zomaar veranderen van het mac-adres zit inderdaad wat in, je kunt dan aanvullen dat men beter niet zomaar een willekeurig mac-adres kan kiezen. Maar sommige "wijze personen" kunnen het dan niet nalaten om dan gelijk ook maar te schrijven dat de tip niet deugt. Maar waarom het dan niet deugt, dat wordt niet onderbouwd.
Zo ey alle frustratie eruit?

Je gaf indirect aan dat het allemaal komt door een 212 IP want op een 84 IP haal jij wel betere resultaten. Dan vraag ik me af waarom ik op mijn 212 IP wel gewoon de juiste snelheid haal. Verder onderbouw jij helemaal nix! Alles maar dan ook echt alles kan stom toeval zijn. Ik weet niet hoeveel kennis jij heb over netwerken en dergelijke maar laat ik jou vertellen dat snelheid problemen kunnen ontstaan door capaciteitsproblemen op jou CMTS/central. Ook al krijg jij een 82/84/212/213 IP adres je blijf op dezelfde CMTS zitten.

En wat betreft je laatste deel daar heb ik deze gezegde voor: de pot verwijt de ketel... je snapt em al!
__________________
Ziggo luistert naar je... als je ooit door de wachtrij komt!!!

Je kent mij wel... ik ben die irritant die jou steeds ophangt!!!