Los bericht bekijken
  #27  
Oud 25 november 2008, 21:32
egerards's schermafbeelding
egerards egerards is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2008
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 41
Standaard Dan maar zelf iets regelen

Omdat we het hier inmiddels een beetje beu zijn telefonisch onbereikbaar te zijn, heb ik maar eens gebruik gemaakt van de voip mogelijkheden van m'n router die achter het kabelmodem hangt (een Draytek Vigor) en een bijna vergeten VoipBuster account weer in leven geroepen. Bij dit account hebben we nl. een werkend binnenkomend telefoonnummer.

En daarna maar vrienden en familie gemaild dat we voorlopig op een alternatief telefoonnummer te bereiken zijn.

Voor de zekerheid heb ik maar wel een simpel bedraad telefoontoestel aangesloten op het Ziggo modem voor het geval dat de Ziggo telefonie het toch plotseling gaat doen.

Voor de goede orde: ik hoop dezelfde vrienden en familie zeer spoedig te kunnen mailen dat we weer op het oude vertrouwde nummer te bereiken zijn.

Verder speel ik met de gedachte om Ziggo uiterlijk 3 maanden de tijd te geven om mijn probleem op te lossen. Op 12 december zal dat zo ver zijn. Als het dan nog steeds niet opgelost zal zijn, zie ik geen andere mogelijkheid de hele boel op te zeggen en elders mijn heil te gaan zoeken. Begrijp me goed: ik hoop van ganser harte dat het niet zo ver hoeft te komen, maar wat moet je anders? Drie maanden lijkt me toch meer dan billijk?