Los bericht bekijken
  #14  
Oud 25 november 2008, 17:47
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

[QUOTE=DVBProf;131085]Abonnementen zijn per maand opzegbaar, maar zo als ik al zij heb ik geen zin om iedere maand naar behoefte mijn pakket bij te stellen. Bovendien heeft ziggo al moeite met enkele aanvragen dus wat als ik iedere maand wijzig denk jij dat dat goed gaat? Verder zal op een gegeven moment als iedereen veel wijzigt er vast wel administratie kosten bij komen kijken.
Ik wil gewoon de mogelijkheid om nu te beslissen om vanavond bijv eredivisie te kijken. Er zijn genoeg aanbieders in deze wereld waar het wel mogelijk is.[/qoute]

Waarom stap je dan niet over naar die aanbieders? Wat zij aanbieden is toch zoveel beter? Althans dat loop je hier te verkondigen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DVBProf Bekijk bericht
Verder zal ziggo echt wel betalen voor deze extra periode aan de content eigenaars. En doet ziggo dit niet merken we dit vanzelf en hebben we binnenkort weer 10 digitale zenders.
Nee dat is een lekkere instelling. Erg kortzichtig en erg ego. Kortom je wilt er niet voor betalen? Anders had je het allang aangevraagd, maar het pakket is je vast te duur, waarschijnlijk ook de reden dat je nog niet over bent gestapt naar een andere aanbieder.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DVBProf Bekijk bericht
En mochten ze dit soort misbruik willen voorkomen moet ziggo voor een oplossing als UPC kiezen waarbij kaart en ontvanger bij elkaar horen en uitwisseling van 1 van de 2 niet zonder meer mogelijk is (zonder helpdesk).
Dus daar ben jij voor.. houd wel in dat je alleen nog maar door Ziggo verstrekte apparatuur kunt gebruiken. Een eigen aangeschafte ontvanger zal niet meer gaan werken, denk niet dat veel mensen daar op zitten te wachten.

Het is gewoon misbruik maken van de situatie, of je nu links of rechtom gaat. Als je als bestaande klant dit aanwend om deze zenders gratis te kunnen kijken is het gewoon misbruik en verpest je het voor de mensen waarvoor deze coulance regeling is ingesteld. Zolang jij maar gratis kan kijken toch
__________________