Los bericht bekijken
  #30  
Oud 25 november 2008, 10:22
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Een poll als deze zal geen goed beeld kunnen geven, omdat er nu postcodes bij elkaar staan welke netwerktechnisch los van elkaar staan.

Ik wil daarmee niet zeggen dat er geen problemen zijn, maar wil wel aangeven dat het resultaat helaas dus bijzonder weinig zal zeggen.
Maar mogelijk geeft het wel inzicht. Lang niet alle problemen zijn lokaal of zitten bij de gebruiker thuis zoals zo vaak wordt geïnsinueerd.

In 1648 en 1633 hebben we geen "Beemster probleem" maar wel inkakkende snelheid in de avond-/weekenduren.
Helpdesk zegt, "Dat is hetzelfde probleem als in Heerhugowaard en daar wordt aan gewerkt". Netwerkmensen zeggen "kan niet, die postcodes zitten bij Hoorn/Enhuizen".
Ondertussen blijf je rondzwemmen en weet je echt niet meer waar het probleem zit en of er wel aandacht aan wordt besteed.

Maanden heb ik begrip op kunnen brengen voor een organisatie welke met aanloopproblemen kampt en geduld proberen op te brengen.
Zo langzamerhand raak ik dat begrip en mijn geduld kwijt.
Het lijkt alsof er vanuit publicitair opzicht alleen prioriteit wordt gegeven aan de kruiwagen van Radar en de rest maar moet maar wachten.

Iedere maand doneren wij tussen de 100 en 150 Euro aan deze organisatie en sinds mei is er nooit een moment geweest dat alles naar behoren werkte.

Sorry Saywhat, niet persoonlijk maar ik moet ff mijn gal kwijt.
__________________
Mvg. Eric