Los bericht bekijken
  #7  
Oud 25 november 2008, 01:46
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Standaard Miscommunicatie...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BenJ Bekijk bericht
Ik denk dat hier het "cruciale" moment lag :

Citaat:
Via de website heeft u een vraag gesteld over "PC1781 - Klacht - Internet - Aanmelden/bestellen". De order loopt nog steeds dus ik kan op dit moment niks betekenen want hij kan eerdaags verstuurd worden. *** mod) - Afdeling Klantenservice(?) Ziggo."

Alvorens echt in te springen zocht ik uiteraard hiervan eerst bevestiging. Waarna bleek dat deze inmiddels in handen van TPG was. Waar jij om vroeg en je boos om maakte betrof detail informatie van het vervolg traject waar de medewerker kennelijk geen zicht meer op had, nl het "exacte afstuur moment". In wezen gaf ze dus aan dat het "bij de expeditie lag". Daarna heeft deze nog teruggemeld dat het was aangeboden aan TPG.
BenJ ik geloof je op je woord maar men heeft mij in de loop van het traject (vanaf 28 oktober 2008) zo vaak verteld dat het nu echt afgezonden was, werd ed. dat mijn boosheid zich meer richt op het feit dat iedereen mij vertelde dat het afgezonden zou gaan worden maar het steeds niet lukte.

Idd. heeft men mij op de hoogte gesteld van 1: er bij de 'techniek' iets mis gegaan was(?) zodat de order was stil komen te staan en 2: dat er een achterstand met verzenden was maar dat die inmiddels opgelost was.

Q Helaas heeft het bedrijf dat voor Ziggo de aparatuur verstuurd een leveringsachterstand opgelopen. Dit is sinds vorige week bij ons bekend en zij hebben ons toegezegt dat de achterstand voor eind volgende week weg gewerkt zal zijn. Als het goed is zal dhr. Nielsen aankomende week zijn pakket binnen krijgen. Sorry voor het ongemak. /Q
Sent: Saturday, November 08, 2008 4:12 PM
Subject: RE: PC1781 - Klacht - Internet - Aanmelden/bestellen [REF:66311715019]

Pakket-aankomst bij de heer N.; 22 november 2008!

Niet vreemd dat ik steeds bozer werd omdat ik bij de volgende keren bellen steeds weer te horen kreeg dat het nog niet verzonden was maar dat Ziggo er nu echt voor zou gaan zorgen. Na een week wachten vanaf 08 november 2008 heb ik nog diverse malen gebeld!

Ziggo heeft imho een grote steek laten vallen om mij steeds met een kluitje in het riet te sturen. Daardoor heb ik steeds weer gebeld waarom de afspraak niet werd nagekomen. Vele minuten lang in de wacht met een brakkig haperend muziekje maak een mens niet erg vrolijk.

Uiteraard heb ik met de mensen van het callcenter netjes gecommuniseerd. Ze mogen er de log's op naslaan. Zij kunnen ook geen handen met ijzer breken!

Maar dat de medewerker bedoeld in mijn eerste bericht in deze thread de moed had om de zin:"De order loopt nog steeds dus ik kan op dit moment niks betekenen want hij kan eerdaags verstuurd worden." in een veel groter lettertype te plaatsen dan de rest deed mij de haren ten berge rijzen. Dat puberale stadium ben ik reeds gepasseerd.

"ik kan op dit moment niks betekenen want hij kan" kwam mede daarom keihard over als: U zoekt het maar uit!!! Want 'het kan verzonden worden' zegt in feite niets!

PS: Nu niet gaan zeggen dat 22 november 2008 precies 14 dagen na 08 november is.

Maar genoeg hierover. De zaak draait bij de heer N.
Ik hoop dat ze die twee gratis maanden ook verschuiven want om nu weer met Ziggo daarover te gaan 'onderhandelen' gaat wel erg ver.

NB: Bij het modem zat een formulier wat in de bijgesloten envelop retour gestuurd moest worden. Helaas zat die envelop er niet bij en bij (alweer) met de helpdesk wist men mij geen adres te geven.
Ten langen leste gaf men mij een adres in Utrecht. (Ziggo, Postbus 43048, 3540 AA UTRECHT ) maar of dit juist was kon men mij niet met zekerheid vertellen.
Ik heb de toevoeging: Afd. Klantenadministratie er veiligheidshalve bijgeschreven in de hoop dat....
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net