Discussie: Storing digitale TV
Los bericht bekijken
  #145  
Oud 24 november 2008, 21:43
CeeS's schermafbeelding
CeeS CeeS is offline
Senior Member
Site Admin
 
Geregistreerd: 22 september 2002
Locatie: NH (Multikabel gebied)
Ziggo Internet: CMax300|TC7210|Asus RT-AC87U(Merlin)
DTV: CI+1.3 LG|Horizon 7401|Humax 5050&5200
Berichten: 12.462
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door knuffelt Bekijk bericht
Mijne Heren, dames
Mijn ouders leeftijd 85/ 83 hebben sinds vrijdag avond geen digitaal TV signaal meer.
Nu is het maandag, na vele uren/ 4 dagen bellen(geen conatct) door hen en door hun kinderen naar Ziggo -een volslagen hopeloos gevoel bij hen.
Deze mensen weten niet meer wat te doen.
We hebben 2 verschillende ontvangers uitgeprobeerd)topfield/ Siemens, maar op alle 2 geen signaal!
Ook op de wandcontact doos staat geen enkel signaal, na meten met digitale satelliet/ TV signaal meter door een van onze kennissen, die installateur is.
Conclusie de meter kast/ signaal kast BUITEN defecte aansluiting???
Wij smeken u bijna om ons na 4 dagen te helpen met TV...
HELP!!!!!!!!!
Ik neem aan dat jullie ook wel even gekeken hebben of je wel analoge TV kunt ontvangen op die aansluiting? Als dat ook niet werkt, dan staat er inderdaad geen signaal op de aansluiting.
De aansluiting kan natuurlijk defect zijn, maar wat niet de eerste keer is kan zijn dat men iemand wil afsluiten omdat de rekening niet betaald is, en dan per abuis de aansluiting van de buren heeft uitgeschakeld.

Maar voor dit soort zaken moet je de klantenservice/helpdesk van Ziggo bellen, als alle signaal is uitgevallen sturen ze meestal op korte termijn een monteur langs. Dus niet opgeven als je lang moet wachten, het is lokaal tarief dus als je via een vaste lijn belt is dat niet al te duur als je lang moet wachten. Je moet dan niet melden dat de digitale TV niet werkt, want dan is de conclusie misschien dat er een probleem met een ontvanger is. Zeker als je dan ook nog noemt dat je een topfield ontvanger gebruikt, want dat is geen normale goedgekeurde ontvanger.

Als je meld dat de hele aansluiting zonder signaal zit (als dat zo is tenminste) dan moet er snel een monteur ingepland kunnen worden. Of vertelde de helpdesk je iets anders ??

Verder heb ik de adresgegevens even verwijderd, dit is een publiek forum voor en door ziggo klanten. Iedereen kan dit dus lezen en dan is het niet verstandig. Als eventueel ziggo-medewerkers of webcare je geval op dit forum op zou pakken, dan vragen ze altijd om via een persoonlijk bericht op dit forum contact op te nemen, zodat buiten het openbare deel adresgegevens uitgewisseld kunnen worden.
__________________
The difference between theory and practice in practice is greater than the difference between theory and practice in theory....