Discussie: Klacht: Reclame
Los bericht bekijken
  #16  
Oud 24 november 2008, 18:47
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Belmij Bekijk bericht
Dit is je reinste flauwekul dat ziggo niets verdiend aan het standaardpakket. Zitten er niet 12 aansluitingen op een multitep in de kast op straat?
Ik heb nooit gezegd dat ze er niets op verdienen, wel dat ze op enkel het standaard radio/tv pakket het minste verdienen. En ja, een eindversterker bedient meerdere woningen, maar heb je enig idee wat het kost om 1 dergelijke kast aan te leggen?


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Belmij Bekijk bericht
Voor een internetabonnement erbij rekenen ze ook meer als een alles in 1.
Dit mag je eens uitleggen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Belmij Bekijk bericht
Bij de meeste providers kun je ADSL afnemen zonder telefoonabonnement, bij Ziggo niet. Hoe je het ook wend of keert, je krijgt minder voor meer geld en dat is de omgekeerde wereld
Ook dit mag je eens uitleggen. We hebben het hier over Ziggo en jij begint over ADSL en het niet kunnen afnemen van internet zonder telefonie? Ik neem even aan dat je bedoelt dat je bij Ziggo geen internet kan afnemen zonder het standaard pakket radio/tv? Dat is ook zo bij andere kabelaars. Dit heeft te maken met een stuk techniek.

En omtrend het minder voor meer. Misschien was de prijs wel met een veelvoud van het huidige bedrag gestegen als ze geen zenders hadden weggelaten, en hebben ze het bedrag beperkt door wat zenders weg te laten. Wie weet, jij weet het antwoord niet, net zo min als ik het antwoord weet. Zonder deze info kunnen er geen goede conclusies getrokken worden, want je weet niet waaruit de prijs opgebouwd is.

En de verhoging betreft ook nog eens de mensen die enkel het standaard pakket radio/tv afnemen, voor de alles-in-een gebruikers verandert er niet eens iets en blijven de prijzen hetzelfde.

Alle prijzen stijgen in deze wereld, dat is de harde waarheid in deze maatschappij in 2008. Al is het alleen al om de inflatie correctie (die hoger is als de verhoging van Ziggo). Zij bieden aan, jij kan afnemen. Wil je dit niet, dan moet je of overstappen of geen tv meer kijken. Is het gras groener bij de buren? Dan moet je overstappen, alternatieven genoeg.
__________________