Discussie: Tros Radar
Los bericht bekijken
  #81  
Oud 24 november 2008, 17:16
de bezige bij's schermafbeelding
de bezige bij de bezige bij is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 oktober 2008
Locatie: Leidschendam Casema
Ziggo Internet: z1
DTV: Samsung
Berichten: 1
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ziggo-user Bekijk bericht
Vrij veel meldingen bij Radar gaan over de problemen met Telefonie en Internet van voormalig-@Home. Voor zover ik begrepen heb gaat de uitzending (27 okt) daar dan ook vooral over.

Overigens, we zijn inderdaad op sommige vlakken erg log, maar vergis je er niet in dat er niks gedaan wordt met die wachttijden. Er wordt er met man en macht gewerkt en de meest bizarre ideeën uit de kast getrokken om die wachttijden te verlagen. Ook wij zelf zijn er niet blij mee!

Als TrosRadar iets aan onze wachttijden wil doen zou ik zeggen: schuif eens aan aan tafel en denk met ons mee!
Mogelijke oplossing:
Begin met het land in regio's te verdelen.
Per regio een groep van vaste call-center medewerkers, per vakdicipline !!
(niet zoals ik laats had met een internetstoring iemand die alles eerst via een collega moest navragen, want dat kost de klant klauwen aan tijd en telefoonkosten!!)
Afhankelijk van de (te verwachten) load bepalen hoeveel medewerkers er ingezet moeten worden.
<En vooral eens stoppen met die achterlijke bandjes met menu's die na doorverbinden en het bericht over de wachttijd van meer als 10 minuten de lijn verbreken. Ook dat kost de klant klauwen met geld.>

Maar wat mij zeer verbaast is de grote onbereikbaarheid van Ziggo. Uit de analyse voor samenvoeging moet toch te bepalen zijn wat het gemiddeld aantal klachten per dagdeel, uur is?? Of doet Ziggo het nu ineeens zo slecht dat er alleen maar klachten zijn??