Discussie: Klacht: Reclame
Los bericht bekijken
  #9  
Oud 24 november 2008, 14:19
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hmolen Bekijk bericht
Stop nou eens met die onzin om alles te vergelijken, blijf appels met appels vergelijken, hoe kan je nou een service vergelijken met een levensbehoefte zoals olie.....
Feit is dat je meer gaat betalen (hoe klein ook) voor minder !!!
Dat is per definitie tegennatuurlijk en dus gaan mensen daar tegen protesteren.
Ik vind het heel logies en helemaal na die folder waar niks in stond.
Ik had ook alleen de prijsverhoging onthouden....
Ho stop. Sinds wanneer is het kunnen kijken van tv een service? Naar mijn weten is dit nog steeds geen primaire behoefte en is het een dienst die aangeboden word door een leverancier, net als een pompstation brandstof verkoopt, en een supermarkt oa levensmiddelen verkoopt.

Dus we moeten het als service zien dat Ziggo die mensen het standaard radio/tv pakket aanbied? Kom nou, uit welke tijd kom jij? Ziggo bied diensten aan en een daarvan is het standaard radio/tv pakket. Hier heeft Ziggo kosten aan en die moeten terug verdiend worden en tevens wil men ook nog iets winst maken, simpel.

Op de categorie mensen die enkel het standaard pakket radio/tv afnemen word het minste geld verdiend. Om de dienst te leveren moet het netwerk aangelegd en onderhouden worden, en dit kost simpelweg geld. Moet Ziggo dit dan maar uit eigen zak betalen zodat jij gratis tv kan kijken?

Het staat je vrij om te kiezen om die dienst die je aangeboden word wel of niet af te nemen, is niet verplicht. Dus als je de prijs te hoog vind dan kan je of naar een alternatief overstappen, of je zegt op en kijkt geen tv meer. Is ieders eigen vrije keuze, word je door niemand verplicht. Daarbij vergeleek ik brandstof niet, maar als je een paar kilometer per maand minder rijd, tank je een halve liter brandstof (of liter LPG) per maand minder, kan je daar die 35ct weer van betalen. Ook opgelost.
__________________