Los bericht bekijken
  #14  
Oud 24 november 2008, 14:06
iMacJack's schermafbeelding
iMacJack iMacJack is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 17 november 2008
Locatie: Zoetermeer / Casema
Ziggo Internet: Z? / Motorola
Berichten: 4
Thumbs up Eindelijk

Goede morgen allen,

Er is goed nieuws. Ik kan via mijn AirPort het Ziggo Internet op. Ik wil jullie dan ook allemaal bedanken voor jullie informatie en hulp. Vraag me niet wat nu exact het probleem was, maar een combinatie van de informatie die door een gebruiker van een ander forum is gegeven en de medewerker van de Apple helpdesk was de oplossing.
In het bijzonder van de hulp die ik van de Apple helpdesk heb mogen ontvangen ben ik onder de indruk. Ik ben zelfs terug gebeld nadat ik mijn modem moest resetten. Mocht de helpdesk van Ziggo een kwart van de service bieden die ik vrijdag van Apple heb mogen ontvangen zou de service van Ziggo zienderogen verbeteren.

Het enige is nu, dat de router bedraad met de iMac communiceert en draadloos met mijn laptop. Dit ga ik deze week proberen op te lossen en wordt veroorzaakt door het feit dat de router momenteel in de meterkast staat en deze naar zolder moet worden verplaatst en zodoende een beter bereik heeft in huis en ik zowel de iMac als de laptop draadloos kan laten communiceren. Zodoende kan ik ook mijn printer achter de AirPort hangen.

Nogmaals allemaal hartelijk dank.