Discussie: Klacht: Storing Internet Postcode 1462
Los bericht bekijken
  #72  
Oud 23 november 2008, 21:13
amorax's schermafbeelding
amorax amorax is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2005
Locatie: Wormer/Multikabel
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door icebreaker Bekijk bericht
Ik moet toe geven vanmiddag sprak en (ilse volgens mij) en die wist wel waar ze over sprak. ik moet zeggen dat ik 2 a 3 jaar heb gebeld met de helpdesk in 4 maanden tijd (ik ben geen zeikerd dat wil ik wel ff uit de wereld helpen) maar dit is de eerste waarvan ik zeg die mag blijven!!

en jah 2e lijns helpdesk zou mooi zijn maar heb mij tel: 06 door gegeven. en er zou een technicus bellen maar ben bang dat het weinig zou uitmaken omdat het regionaal is....

(PS 2e lijns helpdesk zit ik op tot eind van volgende week)
Over de vriendelijkheid van de HD heb ik ook niets te klagen, die is dik in orde. Bij de vorige grote storing werd ik keurig teruggebeld door Ziggo op mijn mobiel. We hebben toen kalm allerlei testen gedaan en zaken besproken. Er werd alle tijd voor genomen. Helaas was ik hiermee niet gered want ook toen was het een regionaal probleem. Maar een vriendelijke HD-medewerker is beter dan één die je zo snel mogelijk kwijt wilt en je het gevoel geeft een zeikerd te zijn. En die heb ik elders aan de lijn gehad.

Een 2e-lijn zou in deze situatie mijns inziens wel helpen omdat de meer ervaren gebruiker op een meer technisch vlak over de problemen kan praten (en ze in dit geval laten inzien dat het een groter probleem is).