Discussie: Klacht: Storing Internet Postcode 1462
Los bericht bekijken
  #61  
Oud 23 november 2008, 16:47
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Het speelt niet in de hele kop van Noord Holland...
Iedereen is hier erg snel met conclusies trekken zonder goede technische feiten.
Als je de helpdesk belt en niet wilt meewerken met die mensen omdat (zo te zien hier) iedereen het beter weet, maak je het de Ziggo medewerkers dus lastig er een trend in te signaleren.
De helpdeskmedewerker logt gewoon zijn ticket incl. inplannen monteur, waarna een ander team pas de trendsignalering zal doen.
Dus door het langssturen van de monteur, zo'n kleine 2 weken verder, moet er alsnog geconstateerd worden dat het probleem niet bij de gebruiker ligt. Iedereen ziet toch dat er een robleem is, of heeft iedereen nu problemen met de bekabeling of het modem? Ga toch weg man! Allemaal weer poeslief de modem resetten en ja amen! Schiet toch niets op.

Maar goed, het zal allemaal wel... als zelfs die ene aardige man van de helpdesk het al een goed idee vond, tja, dan is het inderdaad meten met 2 maten. Zoals je zelf al zegt Saywhat, er zijn er altijd die het beter weten... suc6 hè, zeg dan maar niets Vooralsnog heb jij die problemen niet, dus... maar goed, een kind ziet dit nog, maar ja als elke medewerker via een protocol standaard een week later een monteur stuurt, dan krijg je dat trage schapen-internet. Het wordt tijd dat men eens gaat luisteren en niet standaard er vanuit gaat dat de gebruiker DOM is.

Fijne avond allemaal

Laatst gewijzigd door Ed; 23 november 2008 om 16:52 Reden: ietwat genuanceerder omschreven