Discussie: Klacht: Storing Internet Postcode 1462
Los bericht bekijken
  #52  
Oud 23 november 2008, 14:32
amorax's schermafbeelding
amorax amorax is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2005
Locatie: Wormer/Multikabel
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tikimotel Bekijk bericht
Mijn problemen zijn begonnen vlak na het gerucht en nieuwsbericht over de "snelheids" verhoging van komende 1 december bij ziggo.

Waarschijnlijk zijn heelveel mensen hun kabelmodem gaan reseten n.a.v. deze berichten (toen nog geruchten). Om zo al eerder van hun verhoogde snelheid te kunnen gebruik maken.
Echter is op sommige plaatsen de infrastructuur niet klaar voor deze snelheidsverhoging en stortvloed aan resets en stort het voor die regio in elkaar.

De vorige snelheid verhoging (toen nog bij multikabel, vlak voorat het ziggo werdt) had hetzelfde effect bij mij in de regio. Na verloop van tijd is dit ook opgelost, maar heb ook weken met dezelfde problemen moeten sudderen voordat het was opgelost.

Ik ben bang dat dit nu weer weken gaat duren voor dat ziggo bewust wordt dat het niet overal klaar is (was) voor de grote "switch".

De eerste verhogingen bij multikabel gingen veel beter. (eerst infrastuctuur klaar , dan pas bericht de deur uit...)
Nu geldt : de huid verkopen voordat de beer geschoten is... (persoonlijke beleving)
Wel toevallig dat men dan enkel in deze regio zijn modem reset.
Ik heb dat overigens alleen gedaan omdat ik last had van lage snelheden. Het probleem was hier dus eerder dan de reset.
Buiten dat hoor ik mijn modem normaal te kunnen resetten zonder dat dat problemen moet geven. Zoals vorige week toen de stroom er even af moest. Als mijn gebied/modem nog niet gereed is voor sneldheidsverhogingen zorg dan als Ziggo dat ik niet met die hogere snelheden te maken krijg.
Bij de vorige verhoging had ik net als jij ook dezelfde problemen. Dat moet toch gewoon anders kunnen. Bij verhogingen in de tijd van Multikabel had ik dit soort problemen niet.