Discussie: Klacht: Storing Internet Postcode 1462
Los bericht bekijken
  #49  
Oud 23 november 2008, 14:06
Esy ®'s schermafbeelding
Esy ® Esy ® is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 10 september 2002
Locatie: De Goorn
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra - Cisco EPC3928
DTV: Humax iRHD-5200C / Samsung UE46F8000
Berichten: 863
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Het speelt niet in de hele kop van Noord Holland...
Iedereen is hier erg snel met conclusies trekken zonder goede technische feiten.
Als je de helpdesk belt en niet wilt meewerken met die mensen omdat (zo te zien hier) iedereen het beter weet, maak je het de Ziggo medewerkers dus lastig er een trend in te signaleren.
De helpdeskmedewerker logt gewoon zijn ticket incl. inplannen monteur, waarna een ander team pas de trendsignalering zal doen.

Ook zal deze monteur de persoon in kwestie zijn die kan constateren of het probleem hoger wel of niet zit, dat kan geen klant, en dat kan ook de helpdesk in deze specifieke gevallen niet!

Bij niet meewerken en geen monteur willen, kan er geen correcte conclusie worden getrokken waarbij je dus risico neemt dat jouw ticket direct wordt gesloten, daar er zonder medewerking ook niks valt uit te zoeken.

Moraal, werk gewoon een beetje mee met die mensen en weet niet alles beter door dit handjevol wat nu een conclusie heeft getrokken voor 1000en mensen...

Ik lees hier ook iemand met een probleem van 2 jaar oud, met alle respect, maar er zijn geen problemen in Multikabelgebied van 2 jaar oud.

Dit is ook in de kop van Noord Holland, dus heel Noord Holland plat slaat echt nergens op:
Ik denk dat je het probleem niet ziet waar wij als klanten tegenaan lopen.

Lezende in dit forum geeft genoeg aanwijzingen dat er (bij sommigen al enige weken) grote netwerkproblemen spelen.
Leken de snelheidsproblemen in eerste instantie alleen rond Heerhugowaard te spelen, de laatste dagen zie je echter het gebied als een olievlek uitbreiden. Mogelijk dat het verschillende problemen zijn?
Als je vervolgens de helpdesk belt, allerlei testen moet doen en er uiteindelijk wordt besloten dat er (nodeloos) een monteur moet langskomen, je een vrije dag moet opnemen met het risico dat die monteur het laat afweten (lees je hier ook vaak), mag je dan even achter je oren krabben?

Ik geloof best dat bij een heleboel klanten de problemen ontstaan door vervuiling of verkeerd geconfigureerde software maar de gemiddelde computergebruiker die dit forum weet te vinden, is over het algemeen (in mijn ogen) van een wat hoger niveau en zullen hun zaakjes wel best wel op orde hebben.
Als vervolgens door Ziggo wordt ontkent dat er problemen zijn en dat de verantwoordelijkheid bij de klant wordt teruggelegd, worden mensen pissig.

Communiceer dat er problemen zijn, dat er achter de schermen hard wordt gewerkt. Leg uit waar de problemen door ontstaan etc. etc. Klanten zullen dan begrip hebben voor de situatie en gewoon afwachten tot er een oplossing is ipv in twijfel te wachten en het gevoel te hebben niet serieus genomen te worden.

Terwijl ik dit tik een reclame op 3FM hoe geweldig het allemaal is bij Ziggo en dat het o.a. bij Scheer en Foppen "in 5 minuten is geregeld". Dat traject wel ja, maar vervolgens ben je daarna aan de Goden overgeleverd.

Alles in 1 Extra:
__________________
Mvg. Eric