Discussie: Klacht: Storing Internet Postcode 1462
Los bericht bekijken
  #48  
Oud 23 november 2008, 14:01
amorax's schermafbeelding
amorax amorax is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2005
Locatie: Wormer/Multikabel
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Saywhat Bekijk bericht
Het speelt niet in de hele kop van Noord Holland...
Iedereen is hier erg snel met conclusies trekken zonder goede technische feiten.
Als je de helpdesk belt en niet wilt meewerken met die mensen omdat (zo te zien hier) iedereen het beter weet, maak je het de Ziggo medewerkers dus lastig er een trend in te signaleren.
De helpdeskmedewerker logt gewoon zijn ticket incl. inplannen monteur, waarna een ander team pas de trendsignalering zal doen.

Ook zal deze monteur de persoon in kwestie zijn die kan constateren of het probleem hoger wel of niet zit, dat kan geen klant, en dat kan ook de helpdesk in deze specifieke gevallen niet!

Bij niet weewerken en geen monteur willen, kan er geen correcte conclusie worden getrokken waarbij je dus risico neemt dat jouw ticket direct wordt gesloten, daar er zonder medewerking ook niks valt uit te zoeken.

Moraal, werk gewoon een beetje mee met die mensen en weet niet alles beter door dit handjevol wat nu een conclusie heeft getrokken voor 1000en mensen...

Ik lees hier ook iemand met een probleem van 2 jaar oud, met alle respect, maar er zijn geen problemen in Multikabelgebied van 2 jaar oud.

Dit is ook in de kop van Noord Holland, dus heel Noord Holland plat slaat echt nergens op:
Ik zelf heb ook nooit gezegd de heel Noord-Holland maar zeker wel de gebieden 16xx en 15xx.
Ik werk zoveel mogelijk als kan mee met de helpdesk (Heb jij ze wel eens moeten bellen?) maar al hun aanwijzingen helpen helaas niets. Voor de tigste keer mijn modem resetten wordt ik ook moe. Ik heb al genoeg storingsformulieren ingevuld waarop ik de meest debiele antwoorden gekregen heb (als ik die al kreeg). En ook nu wordt er niets gedaan.

Als ikzelf en meerdere personen uit mijn dorp opeens allen dezelfde problemen hebben dan ligt het probleem dus bij Ziggo en niet bij mij thuis. Als ik dan ook lees dat deze problemen buiten het dorp voorkomen dan is het niet verkeerd om te stellen dat er meer aan de hand is. Dat ik niet al mijn technische feiten op tafel leg hier wil niet zeggen dat ik er niets vanaf weet (ben jarenlang systeembeheerder geweest).

Bovendien, als Ziggo pas na ruim een week een monteur kan sturen dan is dat toch sowieso een gebrek aan service van hun kant. En zoals ik al zei, waarom hebben ze het opeens zo druk? Ik weiger zeker geen monteur maar geef enkel aan dat het niet zal helpen omdat het huidige probleem zoals gezegd niet alleen bij mij ligt.
Die trendsignalering valt nu trouwens al te doen omdat bij velen in dit gebied al wel een monteur is geweest.


NB: conclusies trekken doe je zelf ook met "er zijn geen problemen in Multikabelgebied van 2 jaar oud." De pot verwijt de ketel....