Discussie: Klacht: Storing Internet Postcode 1462
Los bericht bekijken
  #46  
Oud 23 november 2008, 13:00
amorax's schermafbeelding
amorax amorax is offline
Member
 
Geregistreerd: 21 maart 2005
Locatie: Wormer/Multikabel
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tikimotel Bekijk bericht
En dat is nu het probleem, bellen gaat NIET..... (volgensmij ligt hele kop noord-holland plat qua internet / kabeltelefonie.) Abbekerk, Benningbroek, Wognum, regio Wormer....
Er is altijd nog je/een mobieltje. Als iedereen nu maar belt, ook al lost dat het probleem niet op, misschien gaan ze het dan eens beseffen dat Noord-Holland op zijn gat ligt. Dus bel ze: 0900-1884.

Ik sprak net helpdesk maar die beweert dat er geen soringen bekend zijn bij de technische dienst. En wat ze vandaar uit kunnen zien functioneert mijn modem prima.Voor ze me aan allerlei testen wilde zetten (die ik al lang zelf had uitgevoerd) heb ik meteen verteld dat het probleem niet alleen bij mij is maar bij vele anderen. Maar dat willen ze om één of andere reden maar niet beseffen.

Ze sturen voor hier een monteur langs maar die kan pas op 2 december. (Waar zouden die mensen het toch druk mee hebben als er niets aan de hand is?) Kan nooit kwaad als er eens één komt kijken maar voor dit probleem heeft het geen zin. En ik mag toch hopen dat dit probleem op 2 december wel verholpen is.

En nu schrijf ik maar eens een mail naar Tros Radar. Mogen ze daar ook weer eens komen opdraven.