Los bericht bekijken
  #78  
Oud 23 november 2008, 12:05
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door klaas Bekijk bericht
Ziggo is een commerciëel bedrijf en dat soort bedrijven willen nou eenmaal zoveel mogelijk €€€'s binnenharken en dat kan door minder kanalen door te geven en het abonnements geld niet aan te passen. En zolang de klanten (wij dus) niet massaal gaan opzeggen zal Ziggo er niets aan doen lijkt mij. In 2009 worden er kanalen toegevoegd volgens een onlangs uitgegeven nieuwsbrief van Ziggo, dan kun je er alvast rekening mee houden dat dan de abonnementsgelden ook zullen stijgen ook al zal er in vergelijking met nu helemaal niet meer kanalen zijn.

Welkom in de wereld die poen heet.
Ik vind dit een heel erg zwarte benadering... Ziggo zal de prijs echt niet meer gaan aanpassen en bovendien zullen ze echt wel moeite doen om nieuwe zenders bij te voegen daar waar er ook zenders verdwijnen.

Ziggo zal er overigens ook alles aan doen om alles in 1 in stand te houden en te promoten en de prijs van die paketten ongewijzigd laten. Door wel steeds de losse paketten te verhogen wordt je gedwongen naar alles in 1 over te gaan (dat is ook wel weer commercieel maar wel handig!).