Discussie: Klacht: Storing Internet Postcode 1462
Los bericht bekijken
  #37  
Oud 22 november 2008, 23:25
bfrqrv's schermafbeelding
bfrqrv bfrqrv is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 9 mei 2007
Locatie: opperdoes,multikabel
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Ik heb het er gewoon bijgezet, gewoon gereageerd, niet specifiek op iemand doelend. Had net zo goed Kees, Miep of Jan kunnen zijn die gequote werd. Het hele topic staat er vol mee hehe. Mijn excuses, was me er niet van bewust dat het een probleem zou kunnen zijn... maar nu je het zo zegt, na 2 monteurs heb je toch wel de mogelijkheid en kennis om te zeggen dat het probleem niet bij jezelf ligt? Althans, na wat ik al die keren met de helpdesk heb meegemaakt is dat ze eigen input ook wel erg waarderen om zodoende dingen sneller op te kunnen lossen. Maar goed, ik ken de situatie niet, ik zou het alleen geen 5 keer laten gebeuren. Aan de andere kant, laat ik dan ook maar gewoon wachten... Je zegt nu wel dat de mannen het allemaal weten en niets doen, maar zo slecht is Ziggo nu ook weer niet. Misschien moet ik ook maar zo pessimistisch als velen hier zijn. Het was een mooie opening, maar ja... hoop dat ze voldoende weten.

/me gaat weer lekker genieten van z'n avondje gezellige TV met een Rivella

Nee is goed joh. Was even voor de duidelijkheid. Je hebt mensen die alleen klagen, maar ook die er vol voor gaan. Ik heb hele goede contacten met Ziggo, en dan bedoel ik niet de HD. Ik bedoel niet te zeggen dat ze bewust niets doen! Ik bedoel dat ze het best weten op het hogere niveau, maar er terstond niets aan kunnen doen. Denk je echt dat duizenden mensen die last hebben met dezelfde symptomen niet allang een goede technische verklaring heeft. Natuurlijk wel, er lopen grote experts waar een netwerk geen geheimen meer voor heeft, wel problemen, maar geen geheimen.
Dit is bekend, maar ze kunnen nu niet meteen omschakelen. Dit is niet kwaad bedoeld maar onoverkomelijk. Misschien als we allemaal op een roze wolk zouden leven ging het allemaal zonder horten en stoten. Het blijft wel irritant omdat je wel betaald voor de service, maar hier zijn ze ook al niet moelijk mee. Niet iedereen wordt even hard getroffen en dat is vaak ook lastig te verhappen.

p.s Ook de mailservers zijn er nog lang niet!