Discussie: Klacht: Storing Internet Postcode 1462
Los bericht bekijken
  #21  
Oud 22 november 2008, 19:51
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pabloberg Bekijk bericht
En ja hoor ook in Hoorn postcode 1689 zijn er problemen download normaal 16Mb/sec en nu krap aan 4,5 Mb/sec, Upload +/- 2 Mb/sec. Dit is dus ook al een paar dagen zo. van af vorige week woensdag. Melding naar Ziggo gedaan en standaard antwoord met router verwijderen PC opstarten in veiligemode blablablabla enz. Allemaal dedaan, maakt dus niets uit.
En om te voorkomen dat iedereen met deze klacht met zulke tips het riet in gestuurd wordt en nutteloos een monteur op hun dak krijgt, moet men dit dus kenbaar maken op de helpdesk. Hoe meer klachten, des te meer redenen en bewijs om een monteur naar de oorzaak te laten kijken.

Misschien is er wel een muis in dat stenen huisje gekropen en geŽlektrocuteerd . Als niemand klaagt bij de helpdesk , dan gebeurt er ook niets Er komen al klachten uit de regio Wormer tot regio Bovenkarspel. Over die hele strook. Dus bel aub en zoals men op de helpdesk zegt, niet via dat formulier.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Pabloberg Bekijk bericht
Helpdesk bellen wachttijd >20 min. Misschien dat het na 1 december beter wordt.
Nou dan wacht je lekker tot 1 december en als het niet beter wordt? Dan wacht je nog langer? Misschien is er nu wel echt een storing die daar niets mee te maken heeft. Maar ja, zal niet de eerste keer hier zijn dat men denkt dat een ander het wel oplost .

Laatst gewijzigd door Ed; 22 november 2008 om 20:07