Discussie: Factuur
Los bericht bekijken
  #28  
Oud 22 november 2008, 13:33
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcedwin Bekijk bericht
Zo af en toe kom ik weer eens hier terecht (als ik me weer eens ff met die ellende heb bezig gehouden). En dan ga ik me weer opwinden. Hier heb je in ieder geval de mogelijkheid wat neer te zetten, want bij de Ziggo site lukt dat niet.
Ik snap je punt volledig, maar door zulke acties wordt het alleen maar ongeloofwaardiger. Ik zelf heb ook maanden tegen een muur gepraat, het heeft geen zin, maar wat belangrijker is, het heeft geen zin voor jezelf. Want de enige die zich gefrustreerd blijft voelen, ben je zelf. Een ander zal die frustratie niet van je overnemen. Nogmaals, ik begrijp je volledig...

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcedwin Bekijk bericht
Heb je die Ziggo site weleens bekeken. Menu is alleen door een motorisch 120% functionerende wishkid te besturen. En er staan allemaal dingen op die niet met Ziggo te maken hebben. Kan zo wel ff doorgaan, maar dat heeft geen zin.
Ja, die site is soms onwijs traag en soms vreemd van opzet, maar na wat rondnavigeren is dat ook wel weer opgelost. Het heeft geen zin om overal tegen aan te schoppen, steek liever die energie in het makkelijker maken van dingen voor jezelf.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door marcedwin Bekijk bericht
Ik zal vanaf nu proberen rustig te blijven en geen grote letters te plaatsen. O.k. ?

Nogmaals, ik snap je frustratie volledig, maar door schande behoorljk wijzer geworden en dat is het enige wat ik je mee kan geven. Schoppen heeft geen zin, dan moet je het doen op een manier die voor jezelf het minst energie kost. Ik ben het zelf zat om mijn frustratie te gaan gebruiken als iets niet wil, hopelijk vangt iemand van Ziggo wel je problemen op, maar je kan niemand dwingen... soms is dat zonde.