Discussie: Factuur
Los bericht bekijken
  #23  
Oud 22 november 2008, 12:12
marcedwin's schermafbeelding
marcedwin marcedwin is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 28 mei 2008
Locatie: Zeist - Used to be Casema
Ziggo Internet: Connect Max & Play Start / Ubee WiFi ellende ding van Ziggo / Mobiel Ruim 4G
DTV: Humax iPVR-9200C / Samsung 2333HD met CI en daarin Alphacrypt Classic / Samsung DCB-9401R / Horizon
Berichten: 447
Standaard aanvulling

WAAR MOET IK DAN MIJN FRUSTRATIE KWIJT ??
Als ik zo met mijn klanten omging was ik ze allemaal kwijt. Nu na bijna 10 jaar heb ik ze bijna allemaal nog. Diegene die weg gingen konden door omstandigheden niet anders. Ik weet dus wel wat service is!!

Het gaat erom dat je geen contact kan krijgen, er niet gecommuniceerd wordt en er administratief een zootje van wordt gemaakt. Daarbovenop haal ik de beloofde snelheden niet.

Het is allemaal erg storend, vervelend en zelfs zeer IRRITANT. Casmea 4 jaar zonder enige problemen gedraait, sinds Ziggo alleen maar ellende. Erg vervelend als je zo'n 24 uur per dag afhankelijk bent van hun producten.


P.S. Door die grote letters hoop ik dat een of andere Ziggo medewerker misschien iets gaat doen omdat het ze nu WEL opvalt !!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
..//..

En als je na die mededeling gewoon even blijft hangen heb je vaak binnen 15 à 20 minuten al contact. Dat bericht is alleen maar om de mensen zonder geduld te laten ophangen, scheelt heel veel bellers Dus ja...
Jij vindt het normaal dat he 20 minuten in de wacht moet, en hebt daar ook tijd voor? Ikke niet. Voor die bijna 1.000 Euro per jaar (en hogere sport1 tarieven dan elders) mag ik toch wel wat meer service verwachten lijkt me.
__________________
Wie gaat er mee op wereldreis ?
Ik heb een waanzinnig idee, maar heb wel sponsoren nodig.