Discussie: Tros Radar
Los bericht bekijken
  #80  
Oud 22 november 2008, 09:52
Ed's schermafbeelding
Ed Ed is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 19 april 2008
Locatie: Ziggo / @Home
Ziggo Internet: Alles in 1 Extra | Ubee EVM3200 | Linksys WRT610N
DTV: Humax iPVR9200
Berichten: 3.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
Ik zal zeker niet ontkennen dat ik hier ook al " heel aardig" mijn problemen heb verteld. Ik was ook van plan me daarin wat te matigen. Toen ik echter gisteren ook nog een factuur kreeg die niet klopt ben ik mijn beheersing wat dat betreft even verloren. Waarvoor mijn excuses.
Zoiets herken ik zelf ook wel, met het topic van 'Rekening van 4 maanden'. Ik verloor even mijn zelfbeheersing. 75% van de 'grote' conflicten hier had echter een andere oorzaak waar ik hier niet verder op in ga. Tegen mij hoef je geen excuses aan te bieden hoor, we zitten/zaten allemaal in hetzelfde schuitje.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
Om in plaats van oplossingen nu ook nog een probleem met de facturatie te krijgen is bij mij echter even in het verkeerde keelgat geschoten.
Ja, je hoopt er op dat je eindelijk een stap voorwaarts gaat en dan plots na het openen van Mijn Ziggo wordt je weer 3 plaatsen terug gezet, net als dat beroemde bordspelletje hehe.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door messed-up Bekijk bericht
De reactie van Anoniem, die eerder een probleem voor mij heeft opgelost, geeft in ieder geval enige informatie. Het zou wel zo prettig en naar mijn idee ook heel normaal zijn als er rechtstreeks door Ziggo gereageerd zou worden op toegestuurde vragen en klachten.
Maar ook zonder die reactie van anoniem had je misschien wel kunnen beseffen dat ook de medewerkers bij Ziggo, die echt wel wat doen hoor, er moeite mee hebben dat 'hun' bedrijf zoveel problemen heeft.