Los bericht bekijken
  #1  
Oud 22 november 2008, 02:15
berenland's schermafbeelding
berenland berenland is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 22 november 2008
Locatie: Breda Ziggo
Ziggo Internet: All in one (16Mb-down/3Mb-UP)
Berichten: 2
Question 1x per 2 uur gedisconnect

Hallo,

het probleem wat ik heb met het ziggo abbo (alles in 1 pakket) is het volgende.

Het probleem: per 2 uur wordt ik compleet gedisconnect van het internet. Het duurt maar een paar seconde.. en dan ben ik weer terug online.

De oplossing: (volgens ziggo) mijn router zou niet goed zijn, omdat mijn modem niet disconnect (volgens ziggo)

Mijn acties: Ik heb om bovenstaande reden mijn oude router vervangen voor een nieuwe *belkin N1 Vision* Heb alle kabels vervangen, en de switch die ik er tussen had staan verwijderd (een 3com Superstack 4600 24 poorts (10-100-1000 Mb)

De situatie nu:
Nog steeds disconnecties per gemiddelde van 2 uur. Dit is heel vervelend want alles (irc, msn, online games, etc) wordt dan volledig de verbinding gereset. het duurt maar een paar seconden maar voldoende om alles in de war te schoppen.

De vraag:
Kent iemand dit probleem? En zo ja? Waar lag dit bij jou aan? En weet iemand misschien een handige tool waar ik deze disconnecties kan aantonen?

Eindresultaat: Nog niet bekend, maar ik zit er aan te denken om maar weer te switchen naar een andere provider, want hier word ik niet blij van zo.. Maar als iemand van jullie dit kent, en mijn probleem kent.. dan hoor ik het graag. De snelheid e.d. is prima. TV signaal is ook goed