Los bericht bekijken
  #368  
Oud 21 november 2008, 16:13
reflex's schermafbeelding
reflex reflex is offline
Member
 
Geregistreerd: 25 september 2008
Locatie: Enschede / @home
Ziggo Internet: Alles-in-1 extra / Ubee EVM3200
DTV: Samsung DCB-B270r / Philips DCR 2020/03
Berichten: 30
Standaard

Ondertussen 10 tot 12 weken ben ik nu al aan het commmuniceren richting Ziggo dat mijn migratie niet juist is verlopen... Keer op keer kan niemand je helpen en kunnen ze alleen een ticket richting de technische dienst sturen die er daarna blijkbaar niets mee doet.
Vorige week belde er eindelijk iemand op die zag wat er fout was, en dit zou gaan oplossen. Hij zou voor het einde van de week terug bellen... Een week na dat het einde van die week afgelopen is heb ik nog steeds niets terug gehoord en ondertussen kan ik ook niet meer via de oude @home site bij mijn facturen komen... Ik heb dus niet niet eens meer de mogelijkheid om mijn oude facturen in te zien... Alleen de oude facturen van de analoge tv staan in mijn ziggo.... Ook kan ik nog steeds mijn email adressen niet beheren laat staan nieuwe aanmaken... Dat een probleem niet binnen 1 a 2 werkdagen opgelost kan zijn na zo'n grote migratie klus begrijp ik ook wel, maar na 10 a 12 weken had dit echt wel opgelost moeten zijn. Positieve van het hele verhaal is dat Ziggo ook al 2 maanden niets meer factureert.. en volgens de afdeling facturatie staat wel alles goed!!!
Ondertussen heb ik 5 weken geleden deze klacht ook al bij de coax neergelegd en deze hebben hem ook doorgegeven aan ziggo, al 4 maal ondertussen zelfs, maar zelfs dit helpt niet..

Wie oh wie kan me nog vertellen hoe ik in hemelsnaam de puinzooi van Ziggo opgeruimd kan krijgen zodat eindelijk alles klopt zoals het vroeger bij @home wel was... (altijd erg tevreden geweest)