Los bericht bekijken
  #1  
Oud 21 november 2008, 16:04
TacoBorg's schermafbeelding
TacoBorg TacoBorg is offline
Member
 
Geregistreerd: 10 april 2008
Locatie: Deventer XS4ALL
DTV: Humax 5200
Berichten: 65
Standaard Opnemen ondertiteling via TT888

Dé reden voor mij om deze Humax aan te schaffen is de mogelijkheid om ondertiteling voor doven en slechthorenden te kunnen opnemen en weergeven. Dit gebeurt via teletekstpagina TT888.

Via de rode knop op de afstandbediening is de ondertiteling weer te geven en dat werkt al sinds aanschaf (2006) perfect.

Nu heb ik maandagavond 17/11 een programma opgenomen (Geloof, sex en (wan)hoop, IKON-programma). Volgens de tv-gids zou het ondertiteld worden. Toen ik het programma dinsdag wilde bekijken was de opname prima gelukt, maar ik kreeg de ondertiteling niet te zien. Als een programma NIET wordt ondertiteld verschijnt linksboven in beeld ONDERTITELING NED1, en daaronder www.tt888.nl . Deze melding verscheen niet, wel NO TELETEXT.
En inderdaad, ik kreeg de ondertiteling niet zichtbaar.

Ik heb gemaild naar de IKON en kreeg per kerende mail bericht dat wél was ondertiteld, degene die mij mailde had zelfs nog naar de NOS gebeld en daar te horen gekregen dat de ondertiteling correct was verlopen.

Mijn Humax werkt nog steeds prima, ook later deze week kreeg ik alle ondertitelingen zichtbaar. Ik vraag me dus af wat er nu gebeurd kan zijn.
Iemand enig idee? Iets wat enkel via digitale media fout kan gaan?