Discussie: Post je snelheid
Los bericht bekijken
  #491  
Oud 21 november 2008, 09:59
messed-up's schermafbeelding
messed-up messed-up is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 21 mei 2008
Locatie: Groningen/Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 Plus / Cisco
DTV: CI+ module, Cisco, Humax
Berichten: 596
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zipper306 Bekijk bericht

Ik ga Ziggo in gebreke stellen, wegens het niet nakomen van beloftes.
Harry
Dat heb ik ook op diverse manieren gedaan, geen reactie .......
Mocht jij wel enige respons krijgen ontvang ik graag een PM met de methode die je hebt gebruikt.

Het gaat mij niet om compensatie o.i.d. maar om eindelijk de snelheden te krijgen die bij mijn pakket horen. Alle pogingen hebben niets opgeleverd.De laatste belofte van vorige week door de helpdesk, binnen vijf werkdagen de goede snelheden, is helaas weer niet nagekomen. Ik wil ook helemaal niet opzeggen. ADSL is uiteraard wel leverbaar, maar vooral gezien de maximale upload van 1 mbit voor mij geen alternatief.

Als het nu bestellen van Alles in 1 extra er voor zou zorgen dat ik wel de bij het pakket behorende snelheden krijg doe ik dat direct. Gezien de ervaringen ben ik echter bang dat als ik dat doe het systeem van Ziggo helemaal op tilt slaat.

Alles werkt goed,behalve een gedeeltelijk inlogprobleem met Mijn Ziggo. Mijn snelheid is constant 5200/960. dus geen problemen met bekabeling, modem, router etc. Ik zou het echter wel heel erg waarderen als ik nu eindelijk gewoon 8000/1500 of 10000/1500 zou krijgen.

Als er iemand is, een forumlid, een Ziggo medewerker of wie dan ook, die mij een tip kan geven wat ik nog kan proberen hou ik mij van harte aanbevolen.