Los bericht bekijken
  #1  
Oud 20 november 2008, 23:28
Leonardo's schermafbeelding
Leonardo Leonardo is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 11 september 2002
Locatie: Den Helder, 1781 - Centrum. (ex-Multiweb.)
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra - ARRIS Touchetone TM702 eurodocsis3
DTV: Humax IHDR-5050C
Berichten: 380
Thumbs down Doe-Het-Zelf Pakket wil maar niet komen.

Voor de ingewijden: Klacht - Internet - Aanmelden/bestellen [REF:69992120143]

Ter info en om mijn frustratie af te reageren;

Voor een vriend heb ik in oktober 2008 internet aangevraagd. De brief van 14 oktober 2008 vertelde dat alles OK was en dat de internetverbinding per 22 oktober 2008 voor hem open zou staan.

Edoch u voelt het al aankomen; al wat er kwam was geen Doe-Het-Zelf pakket terwijl in de brief vermeld stond dat ongeveer 14 dagen na 14 oktober 2008 het DHZ-pakket ontvangen zou worden.

Toen werd het bellen geblazen. Elke vrijdag hing ik aan de lijn en telkens weer kreeg ik mooie afklets verhalen. Eerst was er bij de 'techniek' iets mis gegaan waardoor de order niet verder gekomen was, toen had het verzendbedrijf een achterstand.

Gelijktijdig startte ik een aktie via het formulier op de Ziggo-site en op 08 oktober kreeg ik een mailtje; "Helaas heeft het bedrijf dat voor Ziggo de aparatuur verstuurd een leveringsachterstand opgelopen. Dit is sinds vorige week bij ons bekend en zij hebben ons toegezegt dat de achterstand voor eind volgende week weg gewerkt zal zijn. Als het goed is zal dhr. N. aankomende week zijn pakket binnen krijgen. Sorry voor het ongemak."

Uiteraard(?) kwam er niets want mooie beloften doen gekken in vrede leven dacht men zeker. Wederom gevraagd over het hoe en waarom niet.
Op 19 november ontving ik een mailtje dat het machige bedrijf Ziggo hun verzendbedrijf kennelijk niet kunnen benaderen. Q "Via de website heeft u een vraag gesteld over "PC1781 - Klacht - Internet - Aanmelden/bestellen". De order loopt nog steeds dus ik kan op dit moment niks betekenen want hij kan eerdaags verstuurd worden. *** mod) - Afdeling Klantenservice(?) Ziggo." /Q

Ik begin nu wel echt te balen want zulks heb ik sinds 1998 niet meegemaakt met het kabelbedrijf. (destijds multiweb)
Mijn vriendin heeft enorme problemen gehad met haar telefonie maar daar werd direct steeds aktie op ondernomen. Omdat het zo slecht ging kon ik bij het melden een zgn. noodslot aanvragen wat direct gehonoreerd werd.

En nu kan Ziggo niet eens een simpel DHZ-pakket op tijd laten komen.
Morgen (21 november 2998) is mijn dead-line en hang ik het aan de grote klok want kennelijk heb je een breekijzer nodig.

Mijn reactie op de laatste mail was: Q "Het lijkt mij erg sterk dat Ziggo niet met een simpel telefoontje de status bij het verzendbedrijf kan opvragen en het pakket dezelfde dag nog kan laten versturen naar de heer N. Is dit onmacht van Ziggo of een vorm van luiheid?

Met een breekijzer als een ombusman, belbus oid. zou het binnen een kwartier geregeld zijn! Doe eens een beetje meer dan wat uw klapper verteld en geef het door aan de back-office zodat die onmiddellijk aktie ondernemen en de heer N. niet tot Sint Juttemus behoeft te wachten.
Van 14 oktober tot nu toe wordt het wel een eindeloos gebed.

Mocht het pakket morgen (21 november 2008) nog niet aangekomen zijn zal ik niet meer met de servicedesk bellen want daar begin ik het geloof te verliezen echter zal ik deze handelwijze van Ziggo doorgeven aan Radar, Kassa en de ombudsman van het Noord-Hollands-Dagblad.

Deze mail gaat CC naar de voorzitter van de MGV-vereniging u wellicht bekend. Met vriendelijke groet en graag bellen!!!!! Alvast prettig weekend (ik hoop ook voor de heer N. hoewel ik dit betwijfel.)"/Q

Ter informatie mag dienen dat het abonnement wel juridisch is ingegaan. (ondanks men stelt dat het pas ingaat na aktivering van de verbinding)
De heer N. heeft voor november 2008 een factuur gehad met de rekening voor internetten. (dat dit bedrag gecrediteerd wordt ivm. de eerste twee maanden gratis internetten doet hier niet ter zake.)

Dus nadat de heer N. zijn DHZ-pakket heeft ontvangen moeten we nog zorgdragen dat die twee gratis maanden ook opschuiven.
Ik vertrouwde dat enge slome Ziggo-mannetje op de TV en in de krant al niet. In dit geval was mijn gevoel juist.

NB: Overigens heb ik sinds 1998 vrijwel geen ernstige problemen ondervonden met het kabelen. Zelfs mijn verhuizing van RTV-Internet-Telefonie naar mijn nieuwe woonstek verliep vlekkenloos.
Ze kunnen het dus wel
__________________
Groet, Leonardo.
MGVnr: 173
Navigare necesse est.
www.vantijn.net

Laatst gewijzigd door mod-1; 20 november 2008 om 23:49 Reden: Naam medewerker verwijderd