Discussie: Waarschuwing: Geen porno svp
Los bericht bekijken
  #71  
Oud 20 november 2008, 21:58
mod-2's schermafbeelding
mod-2 mod-2 is offline
Full Moderator
 
Geregistreerd: 1 januari 2008
Locatie: Ziggo
Berichten: 154
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
nog meer lachwekkend nieuws, ik heb mijn eerste officiele gele kaart (berisping) net ontvangen van de site admin voor onderstaand bericht. Ik had waarschijnlijk geen dorp in nederland mogen noemen en zijn naam niet fout met e----i---- mogen spellen............. het is aangepast hoor!, en sta ik volledig achter mijn posting zoals ie er nu staat!!!

Natuurlijk snap ik dat je niemand mag beledigen of mag schelden, dat is ook in strijd met de forumregels.......
Verder dacht ik dat we vrij waren van meningsuiting...... , kijk eerst even naar mijn taalgebruik in mijn overige berichten voordat je gelijk met kaarten gaat strooien,

beetje flauw voor een bericht waar geen moedwillige scheldwoorden of beledigingen in voor komen........
Het bericht waar het om gaat is zeker niet hetzelfde als wat je net herhaalde. In het bericht waar het om ging maakte je de opmerking richting een medeforumlid waar je op reageerde: "Zwart(kousen)Ei, ben je Inwoner van Staphorst ofzo?"

Dat bericht is van het forum gewist om het verder niet uit de hand te laten lopen. Zo'n opmerking is nergens voor nodig en verziekt de sfeer op het forum. Of je het nu wel of niet eens bent met de schrijver van het bericht doet hier niet ter zake.

Blijkbaar wil je persé in publiek klagen dat je een berisping hebt gehad, dat mag maar dan geef ik ook in publiek de reden waarom je een berisping hebt gekregen.