Los bericht bekijken
  #1  
Oud 20 november 2008, 21:12
edgnoj's schermafbeelding
edgnoj edgnoj is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 25 mei 2008
Locatie: @Home
Ziggo Internet: Standaard
DTV: Siemens 750
Berichten: 19
Standaard Actie: 50 euro korting op HD-ontvanger en 25 euro korting op Digitale ontvanger

Ik kreeg vandaag het blaadje van Ziggo in de bus en daar staat de volgende aanbieding:

OVERSTAPPEN NAAR DIGITALE TELEVISIE:
Bij een overstap naar ht digitale standaardpakket veranderen uw abonnemenstskosten niet ten opzicht van het analoge pakket, maar u heeft wel een digitale ontvanger nodig.
Om het voor u aantrekkelijker te maken om over te stappen naar digitale televisie, ontvangt u van ons 25 Euro retour bij aanschaf van een standaard digitale ontvanger, en 50 Euro bij een high definition-ontvanger.

Achter deze folder vindt u een kortingsbon. Als u deze samen met het aankoopbewijs van uw ontvanger naar ons opstuurt, krijgt u automatisch het voor u geldede bedrag op uw rekening teruggestort. Het adres waar u de bon naartoe dient te sturen, vindt u ook achter in de folder.

VRAAG:
Nu snap ik best dat deze aktie bedoeld is om te stimuleren dat analoge klanten overstappen naar het digitale resp HD-ontvanger. Wat ik mij echter afvraag is of deze aktie ook geldt voor bestaande dititale klanten die de overstap naar HD willen maken. Krijgen die ook 50 euro retour? Zou dan inhouden dat je voor ruim 100 euro kunt overstappen?

Of ben je bijvoorbeeld verplicht een nieuw abonnement af te sluiten?

Laatst gewijzigd door edgnoj; 20 november 2008 om 21:14 Reden: Volledigheid topictitel verbeteren