Discussie: Bekend probleem?
Los bericht bekijken
  #5  
Oud 20 november 2008, 17:54
Kabab's schermafbeelding
Kabab Kabab is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 27 augustus 2008
Locatie: Leimuiden / Ziggo
Ziggo Internet: Alles in 1 extra / Ubee
DTV: Humax iDHR 5200
Berichten: 23
Standaard

Bedankt voor de reacties, helaas weet ik nu eigenlijk nog steeds niet wat te doen. De modem lijkt mij ook niet het probleem want we hebben ook 2 telefoonlijnen via die modem lopen en die werken altijd en vallen nooit weg. Nou ben ik natuurlijk ook geen expert op dat gebied maar goed.
Aangezien op dit forum een hoop 'knappe koppen' komen zou ik eigenlijk mijn huidige probleem nog wat willen uitbreiden in de hoop dat iemand mij daarbij kan helpen.

Het probleem is namelijk nog wat lastiger aangezien ik niet in de eigenschappen van mijn draadloze netwerkverbinding kan komen. Ik kan wel gewoon bij het tabblad netwerkverbindingen, dan kan ik ook nog gewoon de eigenschappen openen van mijn draadloze verbinding, maar nu komt dus het probleem. Al wil ik dan bijvoorbeeld wat wijzigen in 'internet protocol versie 6 (TCP/IPv6) dan krijg ik altijd een foutmelding. Dus ik ben niet eens in staat om een vaste ip in te stellen.
Deze foutmelding is het zogehete "COM SURROGATE" melding. Ik heb natuurlijk allang gezocht op de verschillende forums en ik wordt altijd naar de volgende site verwezen maar alle mogelijkheden ben ik al afgegaan zonder enig resultaat. Er staat ook altijd gemeld dat dit probleem altijd te maken heeft met codecs, maar dat is in mijn geval dus niet zo.

Eigenlijk had ik weinig last van deze melding aangezien ik daar eigenlijk nooit wat te zoeken hebt tot dat ik nu wat problemen hebt met het internet. Ook kwam ik er laatst achter dat ik mijn PDA en mijn pc niet kunnen synchroniseren en dit ook te maken heeft met het netwerk, maar ik kan dus ook hier niets in veranderen.

Ik heb ook zeker niet de illusie dat iemand hier de oplossing voor heeft, maar misschien kan iemand mij wel vertellen wat ik het beste kan overwegen in zo'n geval.