Discussie: Post je snelheid
Los bericht bekijken
  #466  
Oud 20 november 2008, 16:07
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Als ik wat rondzoek kom ik wel deze box van Tratec tegen, maar het lijkt alsof er meerdere uitvoeringen van zijn, waarbij de versterking op het inkomende signaal op de data-uitgangen of geregeld kan worden, of verschilt per model.. kan dit nog niet helemaal achterhalen.

Als je wil, en de mogelijkheid hebt zou je wel het volgende kunnen/mogen testen. Ik ben namelijk heel benieuwd wat jou modem doet met de signaalwaardes als je deze direct op het AOP aansluit. Als ik jou foto goed bekijk is dat volgens mij vrij eenvoudig te realiseren door even de inkomende kabel los te koppelen van de Tratec MSB en even direct aan te koppelen aan het modem. Als deze significant omlaag gaan weet je in elk geval dat deze MSB het inkomende signaal op de data-uitgang ook flink versterkt, en het inkomende signaal versterken is in jou situatie nu niet echt nodig en eerder ongewenst.

Als je powerlevel op de downstream dan significant omlaag gaat ben ik heel erg benieuwd wat jou snelheden op dat moment gaan doen.
__________________