Discussie: Waarschuwing: Geen porno svp
Los bericht bekijken
  #60  
Oud 20 november 2008, 13:15
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zwartij Bekijk bericht
laat iedereen de keuze of hij het wel of niet wil. Bij aanmedling aangeven dat je het wel wilt zou een elegante oplossing zijn.
Iedereen heeft ook een eigen vrije keuze. U kunt er ten eerste zelf voor kiezen om wel of niet naar deze kanalen te kijken. U heeft de afstandsbediening in de hand dus de controle over wat u kijkt nietwaar?

In het geval van aanwezige kinderen is het een fluitje van een cent om de kanalen middels een kinderslot te vergrendelen zodat ook zij niet ongewenst naar deze kanalen kunnen kijken. Kwestie van even de handleiding doorlezen.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Zwartij Bekijk bericht
Nee, dan slaap ik. Van horen zeggen is dit nog mild vergeleken met wat Ziggo als eXtra 'tijdelijk' ongevraagd aanbied.
Misschien ongevraagd, maar zeker niet onaangekondigd. Nogmaals je had kunnen weten dat deze kanalen erbij zouden zitten. Als u goed had gelezen wat u besteld had, en tevens goed had gelezen wat u allemaal ontvangen had voordat u ging zappen had u dit heel goed kunnen weten.
Als u een (koop)contract tekend leest u toch eerst ook alles voordat u uw handtekening onder het (koop)contract zet? Doet u dit niet is dit ook uw eigen verantwoording. Misschien een ietwat kromme vergelijking, maar het heeft wel erg veel raakvlakken. Het word nergens verborgen of verzwegen door Ziggo dat deze kanalen er tijdens de kennismakingsperiode bijzitten, of u deze informatie ook leest en tot u neemt is echter uw eigen verantwoording en niet die van Ziggo.
__________________