Los bericht bekijken
  #3  
Oud 20 november 2008, 11:11
Elcoholic's schermafbeelding
Elcoholic Elcoholic is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 19 november 2008
Locatie: baarn, casema
Ziggo Internet: Alles-in-1 plus, modem Motorola SBV5121E
DTV: Humax
Berichten: 6
Standaard

Dat is gewoon wat het moet zijn. 10 mb down met iedere test.

De snelheden met verschillende speedstests zijn helemaal wat het moet zijn. Maar ik vraag mij af of er iets met het modem aan de hand is waardoor deze problemen met bittorent heeft of het grote aantal connecties wat daar voor nodig is. Het ligt zeker niet aan de tegenpartij want ik gebruik een private site met erg veel seeders die over het algemeen hoge upload snelheid hebben. Ik heb bijvoorbeeld getest met een torrent met 700 seeders en 5 leechers.

Het vreemde is dat ik met bovenstaande torrent wel een stabiele down snelheid kreeg omdat er niemand over was om naar te uploaden. Maar als ik een andere, al gedownloade torrent weer aanzet om te gaan seeden begint de torrent die ik aan het downloaden was in snelheid te fluctueren. Het lijkt er dus op dat ik goed kan downloaden zolang ik er niet tegelijk bij upload. Mijn upload knijpt de download niet of omdat het probleem al begint als ik met maar 5 Kb upload (waar 180 Kb mijn max is).

Het zal waarschijnlijk wel aan de bittorrent instellingen liggen maar het enige wat er veranderd is met vroeger is een nieuw modem en hogere snelheid. Dan zou ik verwachten dat de huidige instellingen gewoon goed zijn.