Los bericht bekijken
  #59  
Oud 19 november 2008, 21:07
anoniem's schermafbeelding
anoniem anoniem is offline
Ziggo Official
 
Geregistreerd: 12 maart 2007
Locatie: Ziggo Provider
DTV: ALL
Berichten: 4.033
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mart Bekijk bericht
Was het echt een kwestie van een paar vinkjes , dat is toch moeilijk voor te stellen! Fijn dat het nu voor u werkt, maar negen weken(!) voor een paar vinkjes... ongelooflijk.
Geloof me dat het niet alleen maar een kwestie was van een paar vinkjes zetten. Er is in de laatste weken heel hard gewerkt om de oorzaken van de telefonie problemen vast te stellen en op te lossen. De laatste reparaties in de databases zijn gisteren afgerond, daar waar het nog niet op individueel nivo was aangepast. Het grootste deel van de klachten moet hiermee opgelost zijn. De problemen die nog resteren vragen veelal individuele correcties die meestal een stuk sneller verlopen nu de root causes van het telefonie probleem opgelost zijn.

Degenen die nog steeds problemen ervaren en die er niet mee verder komen met hulp v/d helpdesk roep ik op alsnog het formulier (nog een keer) in tevullen.

Ik kan me dan verder concentreren op de formulieren van de laatste dagen en deze beschouwen als de actuele probleem 'gevallen'. Aangezin ik van veel gebruikers geen terugkoppeling heb ontvangen zit ik tot dusver met een vervuilde lijst die deels achterhaald is.