Los bericht bekijken
  #1  
Oud 19 november 2008, 04:38
rolfhobby's schermafbeelding
rolfhobby rolfhobby is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 4 oktober 2008
Locatie: Weiteveen EX@home user (Modem: Scientific-Atlanta webstar)
Ziggo Internet: @home internet intensief 12000 Ziggo z3
DTV: geen
Berichten: 144
Exclamation ziggo stuurt Html-berichten daar ben ik niet blij mee!

Ziggo heeft u een HTML mail gestuurd dat uw programma technisch niet ondersteunt. Om de mail te bekijken klikt u op onderstaande link:
klik op http://nieuwsbrief.home.nl/click2? ik heb In me Outlook de weergave van opmaak uitschakeld waarom zal je dat vragen ook in de outlook is uitgezet nou de volgende reden In HMTL is het erg eenvoudig een tekst aan te maken en berichten in Outlook kunnen namelijk ook ongevraagd scripts uitvoeren op U PC zonder dat u daar erg in hebt, die lijkt alsof het een link naar een grote, bekende site is, maar in feite is het een link naar een site van de verzender van de Spammer email wat ik al eerde mee heb gemaakt van daar dat me berichten in de outllook nu alleen op TXT berichten staat. ik werd getip door iemand die zei dat ik dat zo moest doen, wat ik wilde vragen is of ziggo ze in vervolg de E-mail gewoon in de TXT kunn sturen?
Krijgt u regelmatig opgemaakte e-mail en vindt u dit niet prettig of veilig? In Outlook kunt u de weergave van opmaak uitschakelen.
Elk bericht zal dan als platte tekst worden weergegeven. Hoewel tekst waarschijnlijk beter leesbaar wordt, is het grote nadeel dat u geen afbeeldingen.gif niet meer ziet. Wie denkt dat een e-mail geen kwaad kan aanrichten zolang u geen attachments of bijlagen opent, heeft het bij het verkeerde eind. Html-berichten in Outlook kunnen namelijk ook ongevraagd scripts uitvoeren op U PC zonder dat u daar erg in hebt. Hoe voorkomt u dat? hier een paar Tips!
Om dergelijke praktijken te voorkomen gaat u naar het menu ’Extra’ en kiest daar voor ’Opties’. Selecteer het tabblad 'Beveiliging’ (Security) en kies daar achter ’Zone’ de optie ’Websites met beperkte toegang’ (Restricted sites). Klik daarna op ’Zone-instellingen’ (Zone settings), bevestig met een klik op OK en ga naar ’Aangepast niveau’ (Custom level). In het daaropvolgende dialoogvenster scroll je naar de optie ’Actief uitvoeren van scripts’ (Active Scripts) en zet je een vinkje voor ’Uitschakelen’ (Disable). Sluit vervolgens alle vensters af door op OK te klikken.