Los bericht bekijken
  #66  
Oud 18 november 2008, 20:15
Excalibur's schermafbeelding
Excalibur Excalibur is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 15 oktober 2008
Locatie: Deventer
Ziggo Internet: Abonnement: Alles-In-Een Plus / Modem: Motorola SBV5121
DTV: Humax IR-FOX C
Berichten: 3.525
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Elsido Bekijk bericht
Dit lijkt mij niet de manier waarop zij hun gegevens ergens uit halen het is te omslachtig. Daarnaast lijkt mij het ook niet van zelfsprekend dat iedere medewerker bij de log gegevens kan van de DHCP server.

Persoonlijk vind ik het spijtig dat medewerkers van ziggo door dit soort dingen worden belet van hun werk te doen. Wat vele tevens nog eens na hun werk tijd doen ook en vind dit dan ook een achteruitgang. Jammer dat er toch mensen zijn die uitgaan van een worst case scenario en daarmee blijkbaar niet uitgaan van professionaliteit van de medewerkers van ziggo.
Ik heb persoonlijk de volgende onderbouwingen voor mijn standpunt:

1- Het forum verklaart onafhankelijk te zijn, dit heeft bepaalde gevolgen. Wanneer een of meerdere ziggo medewerkers meer rechten krijgen kom je op een hellend vlak/grijs gebied terecht. Wanneer ben je nog volledig onafhankelijk en wanneer niet.

2- Een medewerker kan nog zoveel goed werk doen, maar ik vind als het om mogelijke situaties gaat waarbij de privacy van de forumgebruikers in het geding kan komen of vervelende situaties uit kunnen ontstaan (zie het als worst-case-scenario) je als forum iemand niet op "zijn/haar" blauwe ogen alleen moet vertrouwen. Praktijk voorbeelden genoeg waarbij zoiets gigantisch mis is gelopen.

En als forum wil je dergelijke situaties ook voorkomen en (waar)borgen dat het niet kan voorkomen. Als het eenmaal gebeurt is, dan is het al veel te laat. Kennen we het gezegde "als het kalf verdronken is dempt men de put" nog? Dat zou dan erg van toepassing zijn, en wanneer het misgaat weet ik vrij zeker dat heel veel mensen die het nu overdreven vinden dan het hardst moord en brand schreeuwen.

3- De medewerkers kunnen volgens mij hun werk nog steeds prima doen. Er is alleen een stapje extra nodig vanaf de kant van de forumgebruikers, niet vanaf de Ziggo medewerkers. Het is namelijk de forumgebruiker die een PB richting een medewerker zal moeten sturen, het posten in een topic alleen is niet meer voldoende. Dus waar hebben we het over, een enkel PB wat verstuurd moet worden naar een Ziggo medewerker.

Punten 1 & 2 alleen ter illustratie en uiteenzetting standpunten omdat het niet meer actueel is.
__________________