Discussie: Post je snelheid
Los bericht bekijken
  #390  
Oud 18 november 2008, 19:45
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
Aanname zijn nu juist (figuurlijk gesproken) "dodelijk". Als je van alle mensen die hier of op het forum posten met problemen aanneemt dat alles al geprobeerd is ga je vroeg of laat de boot in.

Als je een zo nauwkeurig mogelijk antwoord of een goed mogelijk advies wil geven aan je mede forum gebruikers zul je moeten weten wat er wel en niet gebeurt, geprobeert en ondernomen is. Als de poster dit niet in zijn post zet is er maar een manier om erachter te komen, vragen.

Ook weet ik zeker dat niet alle problemen en klachten hierop het forum een oorzaak bij Ziggo vinden. Ik zal zeker niet ontkennen dat ze geen problemen hebben, wat dat hebben ze wel. Ik weet echter ook zeker dat lang geen 100% van alle problemen, storingen en klachten die hier op het forum gepost worden een oorzaak vinden bij Ziggo. En het is een feit dat er nog al eens iets mankeert aan de situatie bij de klant thuis.

NB: Geen van bovenstaande is persoonlijk bedoelt, maar in het algemeen. Indien wel persoonlijk opgevat, alvast mijn excuses.
geen excuus nodig hoor.
maar ik heb mijn probleem[en] al een paar keer uitvoerig neer gezet hier in diverse topics gerelateerd aan "snelheid" of "internet problemen"
saywhat had dit dacht ik goed opgepakt,maar ik krijg nu geen antwoord op mijn laatste vraag die ik vanochtend al heb gesteld.

bij MK op docsis 1.1 haalde ik in ieder geval op ieder moment van de dag mijn "oude" downloadsnelheid 15,5mbit [16mbit abbo maar daar ga ik niet over zeuren dat kleine stukje verlies] dat de upload van 3mbit nog niet gehaald en geleverd kon worden dat wist ik en wachte ik geduldig op een oplossing.

sinds de fusie werd mijn verbinding heel erg onstabiel en sávonds haalde ik mijn snelheid nog maar 10mbit.
nu na de docsisupgrade en een modem reset kom ik helemaal niet meer boven de 10mbit uit ook overdag niet.
gemiddeld zit ik op 900kb...

mijn vraag was dan ook: als er niets aan het netwerk is verandert waarom kan ziggo mijn oude snelheid niet eens meer goed leveren?
ondanks het bekende probleem met de glasring bij Alkmaar liep het bij MK wel altijd nog steeds goed,op ieder moment van de dag haalde ik dus gewoon de 15,5mbit.

die vraag word gewoon NIET beantwoord,vandaar dat ik em nu tot vervelens toe blijf stellen [helaas ik wil dit ook niet]

en bij ziggo blijft men gewoon zeggen "hier is niets aan de hand hoor meneer"