Los bericht bekijken
  #408  
Oud 18 november 2008, 18:12
egerards's schermafbeelding
egerards egerards is offline
Member
 
Geregistreerd: 23 oktober 2008
Locatie: Tilburg
Ziggo Internet: Alles-in-1 Extra
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door TV Smurf Bekijk bericht
Hier, Udenhout = omgeving Tilburg, is dat al gedaan. Aantal losse abo zaken zijn automatisch naar Alles-in-1 Extra omgezet en snelheid is van +/- 16Mbps naar +/-20Mbps gegaan. Upload mag nog wat beter (max zo'n 2,5Mbps) maar dat komt vast ook wel goed.

Als ik het hier als oude @Home'er heb dan neem ik aan dat dit dus ook voor geheel groot-Tilburg geldt.

Had bewust er voor gekozen om even af te wachten en niet zelf Ziggo te bellen om dingen om te laten zetten. Ik ken dat soort transitie processen: daar gaat onbedoeld te veel in fout. En zie daar: alles verloopt (nagenoeg) op rolletjes. Paar kleine dingen werden door Ziggo forumleden soepel en snel opgelost. Maar misschien ben ik wel een positieve uitzondering?
Als ik jouw verhaal zo lees, ben ik bang dat ik moet concluderen dat er iets mis is met mijn internetabo. Tot voor een paar dagen geleden had ik overduidelijk een 12 MBit verbinding en sinds enkele dagen haal ik echt overduidelijk 15 MBit. Op zich al een aardige snelheid, maar als je betaalt voor 16 MBit en er ge-upgrade wordt naar 20 MBit (heb Alles-in-1 Extra), dan ben ik achtergebleven.

Dat wordt dus gaan bellen / mailen met Ziggo?