Los bericht bekijken
  #61  
Oud 18 november 2008, 17:57
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Excalibur Bekijk bericht
... Tot zover prima. Echter druipt het van alle reacties van af dat het eigenlijk maar voor de "schijn" is, en ik/wij (voorstanders) eigenlijk niet zo moeten overdrijven en bij voorkeur onze mond moeten houden, want het ging toch maar om een ip-adres en waar doen we toch zo moeilijk over. Ik doe een poging om uit te leggen dat het mogelijk niet zo onschuldig is als men voor doet komen, en het enige wat daar op volgt een reactie dat het voor de schijn geblokkeerd is.

Als het toch maar voor de schijn is, waarom is het dan geblokkeerd? Om van eventuele kritiek af te zijn en niet omdat jullie erachter staan? Als het puur is om de schijn op te houden kunnen jullie net zo goed alles terug draaien want dan heeft het geen enkel nut dat het geblokkeerd is.
"Alle" reacties ? Ik hoop niet dat de mijne ook onder die noemer vallen, want dan ben ik niet duidelijk genoeg geweest. Als het was om de mond te snoeren dan hadden we dat ieg niet gedaan door "maar toe te geven".

Men had een punt. Onze "verzachtende omstandigheden" wogen daar niet tegen op. Zo simpel ligt dat. Als bij mij thuis er opeens ergens water door het plafond komt dan draai ik ook meteen eerst de hoofdkraan dicht. (Ik weet het beeldspraak is soms bloedje gevaarlijk )
__________________
BenJ