Los bericht bekijken
  #6  
Oud 18 november 2008, 14:07
koni46's schermafbeelding
koni46 koni46 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 november 2008
Locatie: Tilburg/Home
Ziggo Internet: T12 zyexel
DTV: DCB-H360R Umax
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ScotPjotr Bekijk bericht
Wie oh wie heeft er een tip om dit probleem op te lossen.

Al bijna vanaf het begin 'bevroor' de receiver dagelijks, op te lossen door de knop op de achterkant uit & aan te zetten. Zou niet nodig moeten zijn bij een nieuw apparaat van eur200+ maar ja het beeld was zo mooi.

Sinds vorige week reageert het apparaat helemaal niet meer op de afstandsbediening, ook niet op de Harmony 525. Heb reeds geprobeerd om
- stekker er een nacht uit te laten
- factory default settings te laden (gaat niet, kan zonder de afstandsbediening geen PIN ingeven)

Wie weet hoe de Samsung gereset kan worden (geen info op de verschillende Samsung websites) of hoe dit probleem op te lossen ?

Bij voorbaat dank !!
hallo, door een batt uit de remotecontrol (Afst bed) te halen en weer terug te plaatsen kun je de afstand bediening resetten. Zou niet moeten maar het is niet anders met die dingen. Heb zelf erg veel last van dit probleem en alle andere problemen op dit forum. Er is maar een advies.....,koop een Umax iPVR-9200C en je bent de gelukkigste mens van de wereld. Ziggo is en blijft de grote boosdoener van alle ellende en bezorgt Samsung ook nog eens een slechte naam. Ze geven het niet toe maar de bandbreedte hebben ze gekrompen en de DCB-H360R is gevoelig voor een zwakker sinaal. Umax kent dit probleem niet. Heb ze beide en natuurlijk omgewisseld en een en de zelfde smarcard gebruikt,de ellende blijft zich alleen voordoen met de Samsung....jammer. Beeld en geluid van de Umax zijn trouwens veeeeel beter,dat voordeel heb je ook nog.
Bij een nieuw apparaat nooit beginnen met Updaten van firmware ed. Als het goed werkt alles laten voor wat het is.
Gr, Koni46