Discussie: Post je snelheid
Los bericht bekijken
  #369  
Oud 18 november 2008, 13:12
Jam's schermafbeelding
Jam Jam is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 7 juli 2008
Locatie: MK NH 1761ck
Ziggo Internet: alles in 1 extra Ubee [nieuwe type]
DTV: Cisco 8455DVB
Berichten: 481
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brammetje Bekijk bericht
Is toch ook logisch? Niet iedereen weet hier wat degene met problemen allemaal gedaan heeft in de tijd voorafgaande aan het melden van deklacht hier. Dus is het logisch dat bij iedereen eerst gevraagd wordt of de modem al gereset is. Aan de hand daarvan kan je verder gaan. Is toch heeeeeeeel erg simpel?

Foutoplossing eerste klas lagere school
goed lezen leer je ook op school.

als je even goed kijkt zijn er steeds meer mensen uit het MK gebied met dezelfde problemen,die ook al aangeven dat ze de modem al gereset hebben en dat het nu weer hommeles is.

ik lees meestal even het hele topic door zodat ik bij de laatste bijdrage van iemand weet waar het over gaat,zodat ik niet hoef te vragen "heb je je modem al gereset"

maar goed dat daar gelaten, is er nu al wat bekend over regio Alkmaar en de genoemde problemen?
op de storingspagina staat namelijk niets en doet men nog steeds of het probleem niet bestaat bij Ziggo,de helpdesk [regio alkmaar] is niet te bereiken zo druk.
er was bij MK al bekend dat er problemen zijn met de glasring Alkmaar,maar daar was men in ieder geval eerlijk in.

het is toch niet de bedoeling dat ik keer op keer weer specifiek punt voor punt uit moet gaan leggen wat mijn problemen [die al spelen vanaf de fusie] op te schrijven?

de docsis upgrade naar 2.0 is hier gebeurt op het mcmts volgens saywhat op 12 en 13 november,maar ik haal nog minder dan de helft van mijn snelheid en dat is constant zo en dus niet alleen in de spitsuren,waar ik overigens ook helemaal niets van zou moeten merken.
mijn verbinding is ook zeer onstabiel.
toen het nog MK was haalde ik mijn oude snelheid [16mbit] altijd en op ieder moment van de dag [15,5mbit] de upload niet,maar ook die haal ik nog steeds niet.[ondanks de bekende problemen met die glasring zoals eerder genoemd]


en ik ben niet van plan om enorme telefoonkosten te gaan maken voor beloftes die men niet na komt.
ik heb absoluut recht van spreken en klagen na zo'n lange tijd.

of vind u van niet?