Los bericht bekijken
  #12  
Oud 18 november 2008, 10:43
heerden's schermafbeelding
heerden heerden is offline
Member
 
Geregistreerd: 3 april 2008
Locatie: 2162 Lisse/Casema
Ziggo Internet: CM-PC / TC7210 i.c.m Netgear R7000
DTV: Horizon & Humax 5200c HD-iPVR
Berichten: 95
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Netbios Bekijk bericht
Wat heerden hier opnoemt was een tijdelijk probleem in het oude Casema gebied. Dat is nu opgelost en staat los van de andere problemen die hier beschreven worden.


Gisteravond was het inderdaad weer even mis zo rond een uurtje of 9 waarbij de snelheid terug viel naar 5Mbit. Hierbij was ook de snelheid via de verschillende speedtest.net testservers matig tot slecht. Dit is echter van korte duur geweest (half uurtje maximaal) waarna het weer perfect liep.

Als de oorzaak hiervan lag in de door Netbios aangegeven interne ziggo capaciteitsproblemen, welke nu dus zijn opgelost, dan denk ik dat de problemen zich niet langer zich zullen voordoen.

Indien ik toch weer een flinke snelheidsdip zie maar wel een goede meting terug krijg van de speedtest.net servers dan zit er bij giganews zelf een probleem of bij de koppeling van giganews naar de buitenwereld bij de ams-ix.

Maar krijg ik op dat moment ook weer een slechte meting van speedtest.net mag ik er dan vanuit gaan dat het probleem zich geheel of gedeeltelijk toch binnen het Ziggo netwerk bevind?