Los bericht bekijken
  #1  
Oud 18 november 2008, 10:09
dikke711's schermafbeelding
dikke711 dikke711 is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 18 november 2008
Locatie: Maastricht/@home
Ziggo Internet: Z2
Berichten: 5
Standaard Help, Ziggo wil mij niet als klant

Goedemorgen,

Het is bijna niet voor te stellen maar langzamerhand krijg ik het idee dat Ziggo mij niet als klant wil. In augustus zijn wij verhuisd naar Maastricht. Aangezien ik in mijn vorige woonplaats tevreden was over @home besloten om dit in Maastricht ook aan te vragen. Gekozen voor een alles in 1 pakket. Binnen de gestelde termijn alles gekregen, 2 tv ontvangers, modem en draadloze router. Installateur geweest, internet en tv doen het prima, echter op de telefoon moest ik nog even wachten. Per 12-09 zou ik gebruik kunnen maken van de telefoon. Brief gekregen met daarin het telefoonnummer.
Echter, bijna 2 maanden later en 7 telefoontjes (in totaal 5,5 uur bellen met de mobiele telefoon) doet de telefoon het nog steeds niet. Bij ieder contact met de helpdesk krijg ik te horen dat het een administratieve fout is die binnen 3 werkdagen gecorrigeerd zou zijn. De laatste keer dat ik met de helpdesk belde kreeg ik te horen dat ik alles geannuleerd zou hebben ??
Ik begin een beetje moedeloos te worden, bellen met de helpdesk doe ik niet meer want daar krijg ik hetzelfde te horen als die andere 7 keer.
Waarom mag ik niet bellen met ZIGGO ??
Komt dit iemand bekend voor en heeft degene wellicht een tip voor mij, eventueel alles opzeggen en dan maar opnieuw aanvragen ?
Wij willen graag de verhuiskaarten sturen maar kunnen daar nog geen telefoonnummer op invullen.....

Graag jullie mening cq advies.