Los bericht bekijken
  #20  
Oud 17 november 2008, 21:18
Bear's schermafbeelding
Bear Bear is offline
Junior Member
 
Geregistreerd: 12 november 2008
Locatie: Brunssum
Ziggo Internet: Digitaal tv totaal
DTV: Samsung DCB-B270r
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mvveelen Bekijk bericht
Ik kan dit niet per zender opvragen (of weet niet hoe ik dat zou moeten doen). Als ik op een zender MET beeld kijk en een zender ZONDER beeld, dan zijn de waardes daar gelijk en is het signaal op beide STERK.

Ik weet echt niet meer waar ik het moet zoeken. Een versterker ? Er zit nu 1 TV aan met 6 meter (goede ?) kabel. Rechtstreeks op een R/TV doosje (met weerstand omdat het een einddoos is, toch ?) en daarop met een goede coaxkabel de TV (dus zelfs de HDD recorder heb ik weggelaten).

Het lijkt me nu dan toch uiteindelijk niet meer een probleem met het signaal. De vraag of het nu dan toch aan de CAM module kan liggen is nog onbeantwoord : Cardwriter heeft tot op heden niet op mijn mail of op mijn forumvragen gereageerd. Vind dat overigens bedroevend omdat ze wel degelijk aanwezig zijn op hun forum.

Ik hoop dat er nog iemand is met een goed idee.........
Volgens mij doet die cam niets anders dan er voor zorgen ( in combinatie met smartcard) dat je digitaal tv kunt kijken( jouw abo)Maar kan ook zijn dat het wel bij de Cam ligt zeker weten doe ik het dus niet(sorry) Ik kan je wel melden dat ik op het net wel reacties lees die de Cam in de Sony wel aan het lopen hebben gekregen. De vraag blijft of je signaalwaarde -sterk( laat hem eens een tijdje op die zender staan) niet af en toe naar middelmatig gaat en hoe betrouwbaar deze waarden zijn. Wat kun je bijv zeggen over BER waarden?? . De ene decoder zal waarschijnlijk weer wat gevoeliger voor storingen kunnen zijn dan de ander. Alhoewel ik dit helaas ook niet zeker weet Maar ik maak ook uit jouw bericht op dat jij ook twijfelt of je alles wel goed hebt aangesloten. En juist daar zou ik mee beginnen. Immers zou je er eerst zeker van moeten zijn dat je signaal ok is voordat is voordat je het probleem in die cam kunt gaan zoeken.
Heb je wel eens geprobeerd om nogmaals alle zenders te laten zoeken? Let wel op dat je het juiste netwerk ID ,gegevenssnelheid enz invult! Zit je smartcard /Cam wel goed aangebracht?
Kijk nog even goed of je wel alles goed hebt gedaan(internet).. ik zou dus beginnen om de twijfel weg te nemen door uit te zoeken of je je kabels en dergelijke goed hebt aangesloten. Helaas heb je geen andere decoder in huis ,op deze wijze had je ook eens kunnen testen. Ken je niemand die deze niet of weinig gebruikt en deze even aan je uit kan lenen?? Je zou ook een vakkundig persoon naar jouw installatie kunnen laten kijken,bijv een monteur..