Los bericht bekijken
  #63  
Oud 17 november 2008, 10:00
thysone's schermafbeelding
thysone thysone is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 9 juni 2008
Locatie: Nieuwegein/Ziggo
Ziggo Internet: Z1
DTV: Cisco 8485dvb, Fox Sports
Berichten: 161
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Theunissen Bekijk bericht
Zou dan wel een goede vervanger zijn voor Action Now, herhaalzender voor een nieuwe herhaalzender Maar liever horror herhalingen dan Action Now herhalingen

Maar persoonlijk denk ik dat ze niet eens een nieuwe zender gaan toevoegen (er is namelijk ook Film 1 Action bijgekomen) of we worden afgescheept met een of andere flut thema zender waar niemand op te wachten zit, zoals een Schlager-zender.
Tja dat is natuurlijk per persoon verschillend omdat een ander dat een hele leuke zender kan vinden. Ik was zelf geen kijker van action now maar inderdaad de manier waarop de zender verdwenen is had wel iets netter gemogen, dat is wat ik er jammer aan vind.

Daarnaast zie ik mensen zeggen dat ze het plus pakket hadden voor action now maar vergeet niet dat je per maand je plus pakket weer kan laten vallen dus dan lijkt het me makkelijk om gewoon even ziggo te bellen en dat aan te geven dat je je plus pakket wil opzeggen.

verder, als er zenders bij komen ( ongeacht dat goede of slechte zenders zijn ) hoor je niemand klagen

Ok vind ik niet dat action now te vergelijken is met Film1.
Film1 bied toch 6 kanalen ( 5 gewone + 1 HD ) aan voor 14,95 en dat vind ik persoonlijk een goed aanbod.
Uiteraard wordt daar veel op herhaald maarja dat weet je van te voren. Noem anders is 1 zender ( digitaal of analoog ) die nooit iets herhaald....