Discussie: Post je snelheid
Los bericht bekijken
  #348  
Oud 16 november 2008, 22:29
Jack-2007's schermafbeelding
Jack-2007 Jack-2007 is offline
Member
 
Geregistreerd: 9 februari 2008
Locatie: Kleine Sluis
Ziggo Internet: Powerbundel
Berichten: 45
Standaard Ziggo belazerd de boel - iedereen moet eens meten !!

Buiten het feit dat ik al vele weken een prut signaal waar nog steeds geen oplossingen voor gevonden zijn, heb ik gemerkt (en ook een aantal kennissen van mij) dat het signaal tussen pakweg 1900 uur en 2300 ineens inzakt tot vele Mbits lager.

Dit is constant en het lijkt er sterk op dat Ziggo de boel bewust aan het afknijpen is. Doe maar eens metingen op http://speedtest.net en wie weet kunnen we genoeg mensen vinden om Ziggo eens flink om de oren te meppen.

Ze maken zich overigens al dik schuldig aan klant onvriendelijk gedrag. Terugbellen doen ze niet en ze beloven gouden bergen. Dat ik een probleem heb dat beseffen ze wel, maar er iets aan doen is 2.

Als je al een monteur aan huis krijgt die niet eens weet hoe een pc werkt kun je jezelf afvragen wat voor knuppels er daar werken.

Overigens stap ik binnenkort over naar een andere provider, want ik ga geen dik 40 euro betalen voor een snelheid van hooguit 4 mbit !

Ik roep hierbij iedereen op om te gaan meten of je wel het signaal krijgt waar je voor betaald, dan kan ik dit weer melden aan Radar waar ik momenteel contact mee heb.