Los bericht bekijken
  #40  
Oud 16 november 2008, 22:03
Saywhat's schermafbeelding
Saywhat Saywhat is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 3 oktober 2006
Locatie: Multikabel/Ziggo NW
Ziggo Internet: ai1 Extra, Arris TM702
DTV: Humax Duovisio iPVR-9200C, Humax IR-FOX C, Cisco 8455DVB
Berichten: 954
Standaard

Ik zie hier ook mijn naam een aantal keer voorbijkomen, en wil graag een en ander vanaf mijn kant gezien verduidelijken.

Ik ben 1 van de mensen die het prima vind onder zijn eigen naam, en dus geen officieele status wilt hebben.
Als ik officieel vanuit Ziggo hier deelneem, kan ik dus nooit meer mijn eigen mening verkondigen. Ook als medewerker ben ik het wel eens ergens niet mee eens, en wil dan graag mee kunnen discussieren zonder de naam Ziggo tegen Ziggo te gebruiken.
Klanten die dingen roepen waar ik me niet in kan vinden wil ik een normaal antwoord geven, en geen antwoord die aan alle kanten eerst afgewogen moet worden op correctheid.
Morraal, ik wil gewoon mezelf kunnen zijn op dit forum, en als extra probeer ik af en toe schrijnende gevallen mee te pikken.

Anoniem gaf aan dat ik ben gestopt. Dit klopt grotendeels, ik heb me afgelopen vrijdag afgemeld als webcare medewerker (van oud Multikabel).
Meerdere redenen:
1 is de belangrijste die doorslaggevend was. Ik begin in een andere functie binnen Ziggo op 1 December, en wil me daar volledig op storten. Mede door die functie ben ik de directe aansluiting met de oplossende partijen kwijt.

2 ik ben 1 van de mensen die veel moeite heeft met de fusie, dit in de zin van veranderingen in mijn functie die ik niet als positief heb ervaren. Daardoor dus behoorlijk op mijn tenen gelopen, en daardoor dus een kort lontje... Artsen noemen het ook wel simpelweg stress... Door dat korte lontje begon ik steeds meer moeite te krijgen met bepaalde reacties van sommige mensen, en twijfelde ik al een poosje over hiermee te stoppen, want zoals al meer gezegd: Dit is WERK in de vrije tijd uitvoeren, alleen maar als pure goodwill naar klanten!!! Ik doe/deed dat voor de lol, de lol wordt echter steeds minder als je steeds vaker minder leuke berichtjes van mensen ontvangt, die dus niet willen begrijpen dat je je vrije tijd voor hun zit op te offeren...

Sorry voor spelfouten zinsopbouw en noem maar op, heb dit even snel neergezet om een en ander te verduidelijken...

Cees en Ben: ik had jullie wel bekend gemaakt te willen stoppen, maar jullie wisten nog niet dat dat al volledig rond was (Anoniem heeft dit intern waarschijnlijk al vernomen), maar bij deze, is dus vrijdag intern gecommuniceerd door mij...

Ik zal nog veel op het forum zijn, maar zal geen persoonlijke berichten meer oppakken om uit te zoeken voorlopig.