Los bericht bekijken
  #29  
Oud 16 november 2008, 20:26
BenJ's schermafbeelding
BenJ BenJ is offline
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 september 2002
Locatie: Multikabel
Ziggo Internet: Ai1 Plus - Arris702
DTV: Panasonic TU-DC40RD
Berichten: 1.433
Standaard Bezinning

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door vinnie-terranova Bekijk bericht
Ja inderdaad jammer, maar zullen ze door ziggo zelf niet op het matje geroepen zijn? geen idee hoor....maar wel apart dat ze ineens allemaal stoppen..... ziggo-user bijvoorbeeld heeft mij goed geholpen met mijn vastgelopen order.........
Ziggo heeft geen van deze personen terug gefloten. Het is gewoon een samenloop.

Waar we op dit forum wel voor moeten gaan waken is dat het een helpdesk van Ziggo wordt. Want dan zeg ik Ziggo richt er zelf maar 1 in.

Onze intentie is om te kunnen discussieren over ontwikkelingen en ervaringen mbt Ziggo produkten en diensten en een plek waar klanten elkaar kunnen vinden en helpen.

De MGV stelt zich o.m. tot doel om te bemiddelen bij problemen waarbij Ziggo en de klanten er samen niet meer uitkomen. Ook daar is het forum voor bedoeld. Daarnaast biedt het forum ruimte voor support op zaken waar Ziggo dat formeel niet doet.

De situatie op dit moment rond een groot aantal klachten, waarvan wij weten dat Ziggo echt zijn uiterste best doet om die op te lossen, maar waar maar geen schot in komt, zien wij als een "noodsituatie". Echter brengt dit een aantal aspecten met zich mee. M.n. gaan veel problemen gepaard met grote woede (en terecht vaak). Deze woede keert zich niet alleen tegen Ziggo, maar ook tegen MGV, Ziggo vrijwilligers en zelfs mede forum leden.

Wat dacht je van een reactie als iemand na veel vallen en opstaan eindelijk geholpen is, in de trant van "Nou het werd wel eindelijk eens tijd ook". Of je helpt iemand terwijl ondertussen alles wat los en vast zit aan je bedrijf voor rotte vis wordt uitgemaakt. Toch niet echt een sfeertje waar je je als helper enthousiast instort. Toch zijn er een stel van dat soort mensen die hun medemens niet willen laten stikken en proberen zaken te bespoedigen of voor elkaar te krijgen.

Dan is het toch ook begrijpelijk, als je al een tijdje in alle opzichten "op je tenen loopt" er niet veel nodig is om het voor gezien te houden ?

Als moderatoren proberen we de sfeer hier nog een beetje "leefbaar" te houden. Maar net zoals forumleden iemand aanspreken, zo krijgen wij ook meteen de kous op de kop. Sterker nog onze onafhankelijkheid staat soms ook meteen ter discussie. Zelfs als we kunnen instaan voor 1 bepaalde medewerker en hem heel gecontroleerd beperkte rechten geven popt die discussie weer op.

Als dan ook nog 1 figuur volkomen offtopic en verder aldaar genegeerd op tweakers.net een bericht hierover plaatst en in 1 adem zegt dat wij toelaten dat onzichtbare Ziggo medewerkers van phishing achtige technieken gebruik maken, teneinde mensen monddood cq buiten het forum te houden. Wat dan weer moet suggereren hoe onbetrouwbaar Ziggo en ook de forumleiding cq de MGV is. En dat terwijl velen zich verre hielden van de ontstane discussie.

Dan is dit de achtergrond waartegen mensen keuzes maken. Dat kan dan overtrokken lijken. Ook wij vinden het verre van leuk dat helpers afhaken, maar begrijpen doen we het, zeker met wat wij zelf meemaken, maar al te goed.
__________________
BenJ