Los bericht bekijken
  #27  
Oud 16 november 2008, 20:15
Ziggofan's schermafbeelding
Ziggofan Ziggofan is offline
Banned User
 
Geregistreerd: 1 april 2008
Locatie: Cogas-gebied Almelo / @home - Ziggo
Ziggo Internet: Z2 internet
DTV: Nokia
Berichten: 354
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door CeeS Bekijk bericht
Dit laatste is al uitgebreid besproken in het forum, maar nogmaals dan voor diegenen die dit niet terug kunnen vinden:
  • Ziggo medewerkers die een 'officiele status' hebben, hebben al lang de 'ziggo-official, ziggo-helpdesk of andere ziggo-status'.
  • Ziggo medewerkers die zelf niet willen dat ze een officiele ziggo-status krijgen kunnen wij niet dwingen om dit wel te doen, dat is hun persoonlijke keuze.
  • Blijkbaar willen jullie wel gebruik maken van deze personen zonder officiele ziggo-status, maar wij kunnen ze niet dwingen om dit formeel te regelen.
  • Deze "zonder ziggo-status" medewerkers doen vaak goed werk en wij zullen hen niet bannen van het forum omdat ze andere mensen helpen. Wat dat betreft zien wij ze niet anders als gewone forumleden die elkaar ook onderling helpen.
Ik zou niet weten waarom de medewerkers zonder status niet gewoon als Ziggo-medewerker aangeduid kan worden. Wat is hiervoor de beweegreden dat men dit NIET wil??? Ik noem dat van twee walletjes eten. Ik vind persoonlijk dat hoe dan ook aan de forumstatus of een uniforme naam-afspraak (zie UPC) bekend moet zijn dat hij/zij van Ziggo is.

Dubbele petten lijkt me totaal verkeerd, dit forum is bedoeld voor klanten van Ziggo. Ik neem als klant aan dat ik discussieer met andere klanten en de belangengroep en niet met Ziggo-medewerkers. Wanneer een Ziggo-medewerker reageert en het beleid van Ziggo predikt dan is het toch maar wat handig dat je als forumlid ook weet dat hij/zij van Ziggo is.

Voor de stamgasten is het wellicht wel duidelijk wie van ziggo is en wie niet, maar voor nieuwkomers is dit niet te doen!